SUKOB HRVATA I SRBA U GRČKOJ: Pogledajte i sami kako je to izgledalo u snimku izbliza (NOVI VIDEO)

baklja

Printskrin: protothema.gr

Grčki mediji izbacili su novi snimak u kome se izbliza vidi tuča navijača Zvezde i Dinama iz Zagreba

Glavna tema grčkih medija danas je krvavi sukob Delija i Bed Blu Bojsa na aerodromu u Atini. Pojavio se i novi snimak velike tuče u kojoj je mnogo povređenih i uhapšenih navijača.

Veliki neredi dogodili su se u četvrtak na aerodromu u Atini u kojoj su se sukobili navijači Crvene zvezde i Dinama iz Zagreba. Prema izveštajima grčkih medija navodno su Delije, kojih je bilo oko 70, napale oko 25 pripadnika Bed Blu Bojsa. Posledice toga su 15 povređenih navijača Dinama, od čega jedan teže.

[adsenseyu5]

Sevali su i noževi, baklje, palice, lanci što se i vidi na novom snimku izbliza koji je objavio portal Protothema.gr.

Printskrin: zougla.gr

Printskrin: zougla.gr

Pogledajte i sami kako je to izgledalo u snimku izbliza.

I navijači Zvezde i Dinama došli su u Atinu zbog meča Olimpijakos – Dinamo Zagreb u Ligi šampiona. Zagrepčani su se oglušili o zabranu za gostujuće navijače i želeli su da odmere snage sa Delijama i navijačima Olimpijakosa na ulicama Atine, ukoliko se ne domognu stadiona.

Delije su u prestonicu Grčke stigle kako bi pružile podršku bratskom timu i grupi Gejt 7, sa kojom imaju dugogodišnje prijateljstvo. Uoči meča je bilo nereda i divljanja po gradu. Policija je uspela da spreči veće sukobe jer je u mnogobrojnim racijama uhapsila više od 90 navijača. Ipak, na kraju je na aerodromu dan posle utakmice došlo do velikih nereda u kome je mnogo navijača povređeno.

(Telegraf.rs)