STRAVA I UŽAS: Krvnik koji je silovao devojčicu (3) priznao da je UBIO ŽENU, koju još uvek traži cela Srbija? (INFO)

policija

Foto: Kurir

Javnost je zgrozila vest da je monstrum priznao da je pre dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz istog sela, čiji nestanak je takođe prijavljen policiji

Trogodišnja devojčica iz zaječarskog sela Vratarnica sinoć je silovana pa ubijena, a V. R. je priznao zločin. On je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati.

Sve je, međutim, stravila vest da je monstrum priznao da je pre dvadesetak dana ubio i četrdesetšestogodišnju ženu iz istog sela, čiji nestanak je takođe prijavljen policiji.

Vršilac dužnosti direktora policije Vladimir Rebić rekao je da se u okolini Zaječara, u selu Vratarnica, dogodio stravičan zločin kada je trogodišnja devojčica silovana i zverski ubijena.

[adsenseyu1]

 Kako nezvanično saznajemo, majka devojčice poslala je Anđelinu na rođendan u komšiluku, a Vladica se igrao sa decom. U jednom trenutku, njih dvoje su nestali. Negde oko 21 sat majka je primetila da deteta nema i pošla je da je traži jer su svedoci rekli kako su videli osumnjičenog i devojčicu kako idu ka autobuskoj stanici.

ubistvo

Foto: Telegraf

V.R. je silovao devojčicu, ubio je, ostavio njeno beživotno telo i oprao krvavu odeću u reci Timok i krenuo nazad na proslavu rođendana. Navodno je u povratku, ujak devojčice sreo V.R. i upitao ga gde mu je sestričina, na šta mu je osumnjičeni odgovorio “Ne znam, ostavio sam je na autobuskoj stanici“.

Okupljeni meštani umalo su linčovali osumnjičenog, koga je policija izvukla i sklonila od razjarene mase.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)