STATUS OVOG DEČKA NA DRUŠTVENOJ MREŽI IMA VIŠE OD 8.300 LAJKOVA: Objasnio je zašto NEMA devojku (FOTO)

ispovest

Foto: Facebook/Emir Begović

– Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub… Sve su to mesta na kojima sam “tražio neku normalnu”, ali je nema – napisao je mladić na društvenoj mreži

Student Filozofskog fakulteta u Sarajevu Emir Begović objavio je status na društvenoj mreži koji je za dva dana lajkovalo više od 7.500 ljudi.

Tema je nikad prevaziđena i uvek aktuelna – ljubavne veze, a naslov posta glasi “Zašto nemam devojku?”

On je posle ovog statusa objavio još neke u kojima je poslao poruku javnosti.

Mladić je odlučio da sa prijateljima na društvenoj mreži podeli svoje mišljenje o vezama i današnjim devojkama.

– Odlučio sam se da napišem ovaj post nakon dužeg vremena.  Danas se svašta nažalost naziva devojkom. Što si finiji i lepše se odnosiš prema njoj, ona te sve više odbacuje od sebe.

NENADE SINE, DOĐI BRZO! VISIM IZNAD MORAVE! Ispovest sina kamiondžije koji je danas gledao SMRTI U OČI! (VIDEO)

I sam sam doživeo mnogo neugodnih situacija.

Svaka devojka sa kojom sam se “kontao” ili bio u vezi ostavljala me uz izgovore “ti si fin, osoba si za brak, dosadno je sada da mladi budemo zajedno, bolje kad dođe vreme za udaju”, ja sam to shvatio u ovom smislu: “ti si fin, meni treba neko da sa njim sve preživim, da se provodim, da me proba celu, a onda kad se uozbiljim i pređe preko mene pola grada, treba mi neki fin za brak“.

Jadno, žalosno. Mnoge postavljaju na društvenoj mreži statuse: “Nema finih momaka”, “Fini ne postoje”, “Mnogi gledaju samo izgled”, čim vidim status tog tipa, odmah devojku koja je objavila status brišem iz prijatelja.

Te koje kukaju i svašta pišu, vozikaju se okolo sa klošarima, papcima, seljačinama koji ih psihički i fizički zlostavljaju, ali one ipak ostaju sa njima u vezi jer ih “vole”.Nijedna ne ceni finoću, ni jedna ne želi da ide u pozorišta ili bioskope već žele da se provode po Kiborgu, Dountaunu i ostalim mestima do jutra i da se opijaju u alkoholu.

Neko će reći tražiš na pogrešnim mestima, ali to nije tačno! Džamija, biblioteka, park, stadion, kafić, noćni klub… Sve su to mesta na kojima sam “tražio neku normalnu”, ali je nema.

HOROSKOP ZA SUTRA (28. februar 2018.): an je kao stvoren za sklapanje dobrih i velikih poslova i važne susrete s ljudima koji vam u budućnosti mogu biti od velikog značaja (ASTROLOGIJA)

Priđeš im uživo sa ciljem da se upoznaš, kukaju kako momci ne prilaze a onda se zadesi danas takozvano isfuravanje, mmm-kaju samo, glumataju nešto, ne znaju ni ćao reći, tako da svaki momak doživi poniženje. Prilazio sam i “lepim” i “ružnim” devojkama, i onim nepopularnim u društvu ali isto se dešava, sve je to isto u dva grama. Jedno pišu, a drugo rade.

Uživotu sam do sada naučio da što su vam skuplje flaše za stolom, to su jeftinije devojke oko vas. Devojka treba da bude sinergija lepote, sofisticiranosti i stila, da bude obrazovana, da voli, da joj ne smeta pažnja. 

Bolje je biti sam nego dati srce i dušu osobi koja to ne zna da ceni, koja ti možda ni priliku neće dati, a ako ti da priliku samo će te šutnuti.

Da vam Emir nešto kaže, možda sam ja rođen u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, a možda današnje devojke ne cene prave stvari!!!

Hvala na pažnji!!”

Foto: Facebook/Emir Begović

Šta vi mislite o stavovima ovog mladića?

Kakva su Vaša iskustva u vezama sa suprotnim polom?

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)