SRBIN IZAZVAO UDES, TRI DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE: Jeziva nesreća u Hrvatskoj! (FOTO)

policajac

Vozač (44) je tokom preticanja kolone prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i vratio na preticajnu traku. Vozilo se prevrtalo po putu, a na njega su naletela dva automobila švajcarskih registracija

Dvanaest osoba je povređeno, među kojima tri devojčice teže, u saobraćajnoj nesreći koju je prošle noći na auto-putu Bregana-Lipovac, kod Nove Kapele u Hrvatskoj, izazvao vozač iz Srbije.

[adsenseyu5]

Vozač (44) je tokom preticanja kolone prešao na travnatu površinu, udario u zaštitnu ogradu, prevrnuo se i vratio na preticajnu traku, javlja Tanjug. Vozilo se prevrtalo po putu, a na njega su naletela dva automobila švajcarskih registracija.

Foto: Ilustracija / Tanjug/Oksana Toskić

Foto: Ilustracija / Tanjug/Oksana Toskić

Sudar tri automobila dogodio se sat i po iza ponoći, a od siline sudara leteli su delovi automobila zbog čega je oštećen još jedan automobil koji se kretao suprotnim smerom auto-puta. Teške povrede opasne po život zadobio je 44-godišnji vozač iz Srbije, a teško su povređene i dve devojčice od 13 i 15 godina koje su se nalazile sa njim u vozilu.

Teške telesne povrede zadobila je i šestogodišnja devojčica u automobilu švajcarske registracije. Osam putnika u vozilima koja su učestvovala u sudaru lakše je povređeno.

Lekarska pomoć pružena je svima u bolnici u Novoj Gradiški, a četiri osobe koje su teže povređene su zadržane na lečenju.

[adsenseyu1]

(RTS)

1 Comment on "SRBIN IZAZVAO UDES, TRI DEVOJČICE TEŠKO POVREĐENE: Jeziva nesreća u Hrvatskoj! (FOTO)"

  1. Nepismeni novnari, Srbin, a šta ako je Hrvat iz Srbije… Šta ako se utvrdi da mu je auto otkazalo… Ovo novinarstvo je došlo dotle da povratiš… Ako je kriv odgovaraće po zakonu i tačka… Bezobrazluk u prvi plan stavljati nacionalnost, a štaje sa decom dve reči… Da je porodica iz Hrvatske nastradala u Srbiji bil trebalo objesit vozača, naravno da NE. Ovaj tekst zaslužuje najveću negativnu ocenu… Nastradalim brz i uspežan oporavak.

Comments are closed.