SRBI SU VEČERAS UZ FRANCUSKU: Mnogi su se, ipak, setili da se na Notr Damu pre 6 meseci desilo nešto JEZIVO! Ova svetinja je ISPRLJANA za sva vremena zastavom veštačke tvorevine! (FOTO)

FRANCUSKA

Foto: Printskrin

Prvi udar srpske vojske u Kosovskom boju 1389. godine, i beg Osmanlija, očevici su zabeležili i preneli poruku koja je išla Evropom.

Kada su vesti o odbrani hrišćanstva stigle do Pariza, zvona Notr dama su, pre više od šest vekova, satima zvonila u čast Srbije i naše sile, koja je bila na braniku hrišćanstva.

Nažalost, pre šest meseci, Notr Dam doživeo je najveću bruku od kada postoji.

Na ovu svetinju okačena je zastava monstrum države, a njihov lider, nekadašnji vođa terorista Hašim Tači našao se u prvim redovima tokom proslave pobede u Velikom ratu!

Kao što znamo, Albanija je tada bila uz naciste, od fantomske tvorevine nije bilo ni traga.Sramota je pukla širom Francuske, a upućena su i izvinjenja Srbiji. Svetska javnost bila je u neverici.

STIGLA GA BOŽIJA KAZNA: Nemački snajperista ubijao srpske vojnike na Kosovu, danas JEDE NA SLAMKU I UMIRE OD GLADI!

Veliki požar večeras je zahvatio simbol Pariza i hrišćanstva, čuvenu katedralu Notr Dam, samo šest meseci nakon što je u njoj okačena zastava lažne države!

Srbi su danas uz Francuze, u teškom momentu za njihovu državu, ali ostaje gorčina ovog gnusnog čina.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir.rs)