SLOMLJENO SRCE: Pismo žene koju je prevario muž nakon 28 godina braka (njeno obraćanje suprugu prenosimo u celosti)

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je pismo koje je neimenovana žena napisala suprugu koji je prevarom uništio 28 godina dug brak.

Pismo je postalo hit na internetu, a mi njeno dirljivo obraćanje suprugu prenosimo u celosti …

“Skoro 12 sedmica je prošlo od momenta kada sam pročitala one užasne poruke, koje su potvrdile moje sumnje da si mi neveran. Dve godine sam se pitala da li me još uvek voliš, jer se nisam osećala voljeno, toliko da sam i razmišljala o tome da li me varaš. Često sam osećala da me izbegavaš. Ipak, ti bi me svaki put uverio da me voliš i da nemaš ljubavnicu pa bih se, bar na kratko, osetila voljeno.

I pored toga što si me uveravao da je sve u redu mnogo sam sumnjala, pa sam počela da dobijam napade panike i anksioznosti.

[adsenseyu4]

Čak su se i naša deca pitala zašto tako često izlaziš i ne provodiš vreme sa porodicom. Ti si nastavio da budeš sebičan.

Kada sam ti se suprotstavila zbog poruka koje sam pročitala tog užasnog dana uveravao si me da je u pitanju veza na jednu noć. Iako mi prisan ton u porukama nije odavao utisak veze na jednu noć, kada sam te ponovo pitala, isto si mi rekao.

Na tvoju inicijativu sledećeg dana smo krenuli na savetovanje za parove. Pet minuta pred početak našeg sastanka sa stručnim licem saopštio si mi da si u ljubavnoj vezi već 18 meseci.

Tada se moj svet srušio! Bila sam van sebe. Ti si bio čitav moj svet – prijatelj i ljubavnik, a sada si me toliko izneverio i povredio.

Sedam dana kasnije si dolio ulje na vatru i priznao da veza ne traje 18 meseci već dve godine. Štaviše, trošio si deo našeg porodičnog novca na ovu ženu i vodio je na vikend putovanja.

Takođe si mi priznao da si kupovao i nekoliko boca vina svaki put kada bi se našao sa njom a kako sam kažeš to ti je pomagalo da budeš s njom i sve nazoveš “pijanim seksom”.

[adsenseyu1]

Kupovao si joj i cveće, album sa zajedničkim fotografijama i ogrlicu za rođendan. Vodio si je na nekoliko koncerata, uključujući i “V” festival. Prenoćio si s njom u hotelu dan nakon Dana zaljubljenih, ujedno i nekoliko dana pred njen rođendan. Sve to vreme mene si lagao o tome sa kim se viđaš i šta radiš. A ja sam imala toliko poverenja u tebe.

Iako si rekao da je više “ne viđaš” ta žena je tvoja koleginica s posla. Nisam sigurna da mogu da ti verujem nakon toliko laži. Nažalost, nikada neću moći da saznam da li se i dalje viđate jer mi više nismo zajedno pa možeš da radiš šta hoćeš.

Tako si me prevario. Nastavio si da se ophodiš prema meni s prezirom toliko da ne pokazuješ da ti je žao ili da se kaješ. Ne pokazuješ prema meni nikakve emocije ili zabrinutost za to kako se osećam. Ponašaš se kao da se ništa nije desilo i nijednom nisi zaplakao.

Mnogo si me uznemirio kada si mi rekao da me ne voliš jer to nikada nisi spomenuo da možemo da radimo na problemu, već me ubeđivao u suprotno. Proveli smo zajedno 28 godina, a to je mnogo uspomena koje si ti jednostavno odbacio.

Uništena sam jer si ti odlučio da okončaš našu vezu na ovako užasan način, a tu užasnu i bezosećajnu ženu si učinio delom našeg braka.

To što kažeš da ti je žao su samo prazne reči u poređenju sa bolom koji si naneo našoj porodici. Izgubila sam supruga, najboljeg prijatelja i nisam sigurna da li ću moći da se oporavi od ogromne tuge koju si mi naneo. Tvoja žena slomljenog srca. ”

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Fokus.ba)

[adsenseyu2]