RASPAD VOJSKE KIJEVA: Evo kako je izgledala predaja ukrajinskih vojnika! (VIDEO)

predaja

Više stotina ukrajinskih vojnika predalo se proruskim snagama u istočnom ukrajinskom gradu Debaljcevu, saopštila je danas pres služba proruskih snaga DAN.

Zvnaični Kijev je priznao da su neki njegovi vojnici zarobljeni i da su se predali u Debaljcevu, ali nije izneo detalje o tome koliko ih je uhvaćeno.

VODEĆI RUSKI VOJNO-POLITIČKI EKSPERT: KADA POČNE RAT, sa Urala ćemo pokrenuti 10.000 tenkova, izbićemo na Balkan, pregažićemo Rumuniju i Bugarsku, izgradićemo savez sa Srbijom i zajedno osvojiti Kosovo i Crnu Goru!

Komandant provladinih jedinica Semen Semenčenko izjavio da su vladine snage otpočele povlačenje iz Debaljceva. Povlačenje snaga iz Debaljceva se odvija po planu i organizovano – rekao je Semenčenko, koji je dodao da “neprijatelj nastoji da preseče put i spreči izlaz vojnika”. 

[adsenseyu4]

Podsetimo, iako je 15. februara stupilo na snagu primirje, oko grada Debaljceva vodili su se žestoki okršaji između ukrajinskih i proruskih snaga.

Pogledajte video:

[adsenseyu1]

(Telegraf)

4 Comments on "RASPAD VOJSKE KIJEVA: Evo kako je izgledala predaja ukrajinskih vojnika! (VIDEO)"

  1. Slobodan Veljkovic | 19. фебруара 2015. at 17:56 |

    Halo! Ne radite to. Slika kojom ilustrujete tekst nastala je u leto! Vojnici u majicama. Sada je u Ukrajini ciča zima! Video je ok.

  2. Smem da se kladim da je više od polovine ovih jadnika na silu doveedeno na front!

  3. Novica Gvozden Zivkovic | 20. фебруара 2015. at 14:40 |

    gde ovaj vide vojsku u majicama ja mora da sam ćorav

  4. Hram Svetog Spiridona Skradin | 21. фебруара 2015. at 11:39 |

    Живјела мајка Русија…

Comments are closed.