RAMPA SRBIJI, ŠAMAR RUSIJI: NATO stopirao srpske migove? (INFO)

rat

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Naime, kako saznajemo, Ruminija i Bugarska, članice Alijanse, ne dozvoljavaju prelet preko njihove teritorije „migovima 29” koje je Beograd dobio od Moskve, zbog čega postoji velika šansa da će nam ti avioni stići rastavljeni, odnosno u delovima.

Vojni analitičar Miroslav Lazanski ističe da bi avioni verovatno već sleteli u Srbiju da neke naše „dobre”, „prijateljske” susedne države daju pravo preleta.

[adsenseyu5]

– Ne zbog njihove volje, već zbog NATO. Mi sada pregovaramo sa njima da ne moramo da ih rastavljamo, pa da ih vozimo transportnim avionima.Logična ruta za prelet „migova“ jesu samo Rumunija i Bugarska, jer ako bi išli preko Mađarske, morali bi da idu preko Ukrajine, koja to ne dozvoljava.

OVO JE NAJBOGATIJI SRBIN KOJI JE UMRO GO I BOS: Legendarni GRADONAČELNIK BEOGRADA koji je život završio ČISTEĆI PRESTONIČKE ULICE (VIDEO) (FOTO)

Mnogo bi bilo bolje i spektakularnije da „migovi“ dođu kod nas celi, pa da se napravi svečanost od toga, a drugo, čim su „migovi“ rastavljeni, ima komplikacija, u veliki avion mogu da stanu dva, skuplji je transport i komplikovanije je sve. To sastavljanje ne bi bio toliko veliki problem jer se „migovima“ samo skidaju krila – navodi Lazanski za „Alo!“.

Sličnog je mišljenja i vojni analitičar Vlade Radulović.

[adsenseyu1]

– Mi avione očekujemo u narednom periodu, ali svedoci smo i da se tu nešto prolongira. Nema ovde reči o ljubomori Rumuna i Bugara na to što nama stižu „migovi“, pa da zato zabranjuju prelet, činjenica jeste da su Rumunija i Bugarska članice NATO, zato se odluke donose, poštuju i sprovode u delo.

Dakle, sve ovo što se dešava ne tiče se direktno Srbije ni tih zemalja, nego su ovo direktne konfrontacije između NATO i Rusije. Koplja se lome preko Srbije, Rumunije i Bugarske. -Ali ostaje nam da vidimo šta će biti s tim, ima različitih nagoveštaja.

GLUMICA KOJU SMO OBOŽAVALI, KRILA JE VELIKU PATNJU OD SVIH: Pred smrt napisala POTRESNO PISMO o bolesti svojoj deci

Bilo bi mnogo lepše da avioni stignu celi, da se poređaju jedan pored drugog na pisti. Imali smo sličnu situaciju sa helikopterima MI17 koje smo kupili, i oni su stigli rasklopljeni. Mi bismo mogli da sklopimo „migove“ uz nadzor i asitenciju Rusa – objašnjava on.

(Dnevne.rs/Intermagazin.rs/izvor:Alo)

[adsenseyu4]