Putin: Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati

zastava
Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je  da zemljama bivše Jugoslavije “manipulišu” u praktično svakom pogledu, ali nije naveo ko.

Putin je rekao da u “svijetu ima dosta snaga” koje se boje snage i veličine Rusije. “I trude se da je umanje”, kazao je Putin.

 “Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati. A tamo se može manipulisati praktično svime”, rekao je ruski predsednik.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je u četvrtak da je propaganda NATO alijanse toliko uzela maha, da je čak gora nego u agresije na SRJ.

“U poslednjih nekoliko dana Alijansa se istakla nizom publikacija, uključujući i dokument ‘Ruske optužbe – kako zaista stoje stvari’, u kojem pokušava da objasni uzroke krize u Evropi na sebi svojstven tendenciozan način uz već tradicinalno prebacivanje odgovornosti na Rusiju”, konstatuje rusko Ministarstvo.

“A čime se bavio NATO o tome činjenice govore više od svake reči”, zaključuje se u saopštenju.

[adsenseyu1]                  [adsenseyu1]

(tuzlanskilist.ba)

6 Comments on "Putin: Pogledajte šta su uradili sa Jugoslavijom – rascepkali na male komade, i sada manipulišu svim čime se može manipulisati"

 1. Filomena Santos | 20. July 2014. at 07:14 |

  naravno, on je potpuno u pravo! ali moraju drzave da budu jace da mogu da se suprostavi spoljne uticaje! nekad Jugoslavija je bila snazna, sta se desilo?

  • Prosto.. Desilo se da je umro Tito!

  • Лазар | 24. July 2014. at 06:50 |

   Цена равнодушности према јавним пословима државе, је бити
   вођен, злим људима ~ Платон

 2. Tacno svime i svacim a najvise HARP-om. Zasto je svida u okolnim zemljma lepo i suncano a u Srbiji nevreme i svaki dan pada kisa duva jak vetar pa se pojavile i pijavice spirale vetra sto toga nikada nije bilo u Srbiji. Niskofrekfentni talasi su Teslino oruzje koje su Ameri iskoristili da menjaju klimu.Sve ce se njima obiti o glavu.Cackaju mecku gde ne treba.

 3. Putine kralju!

 4. Dok se ne ucukaju amerima rog nece se smiriti.11.sep.nece biti ni nalik ako se neko pod vodkom navali na dugme

Comments are closed.