PROVERITE DA LI STE MEĐU NJIMA? Ovo su 3 NAJPAMETNIJA horoskopska znaka

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dovitljivi, radoznali i znaju odgovor na svako pitanje…

Blizanci
Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost.

Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija
Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija.

PROČITAJTE JOŠ

DNEVNI HOROSKOP za 23. januar 2021. (ASTRO)

Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvek i teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima ne pokušavajte da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale tuđe namere.

Strelac
Vihorne i radoznale prirode poput Blizanaca uvek imaju potrebu da saznaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako sa ljudima.

Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i da dobro procene kakav je ko.

PROČITAJTE JOŠ:

RUČAK PUN VITAMINA: Pilav sa tikvicama po starom receptu (RECEPT, VIDEO)

Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

 

(Dnevne.rs/Izvor:nezavisne.com/Ž.K.)