PROROČANSTVO BABA VANGE: “Svi će se otapati, poput leda, samo jedno će ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije”

Vanga

Foto montaža: Rojters/Printscreen/ yotube/ Mmedia Mreza

Čuvena bugarska proročica baba Vanga, koja je navodno predvidela Bregzit, teroristički napad 11. septembra u Njujorku i uspon ISIS-a imala je i jedno važno predviđanje za budući svetski poredak.

Baba Vanga koja je umrla 1996. godine u 85-oj godini, ima predviđanja za brojne naredne vekove, sve do 51. kada će se, prema njenim “vizijama” desiti smak sveta.

Kako piše “Birmingem mejl”, ona je predvidela i da će Vladimir Putin i Rusija zavladati celim svetom.

Ona je 1979. godine razgovarala sa piscem Valentinom Sidorovim. Tom prilikom je rekla sledeće: “Svi će se otapati, poput leda, a samo jedno će ostati netaknuto – Vladimirova slava, slava Rusije. Previše će biti žrtava. Niko ne može da zaustavi Rusiju”.

KLOPE, SRBINE! Evo šta je trener Liverpula nosio na Marakani (FOTO)

Dalje ona je rekla kako će “sve biti uklonjeno sa njenog puta”.

– Ona (Rusija) će postati gospodar sveta – rekla je slepa proročica.

Pored ovog čudnog predviđanja, baba Vanga je navodno predvidela i da će doći do Trećeg svetskog rata i velikog uništenja usled upotrebe nuklearnog oružja.

Žena čije je pravo ime Vangelija Gušterova, oslepela je u detinjstvu kada ju je navodno tornado podigao u vazduh i bacio na zemlju.

TRAGEDIJA NA KALEMEGDANU: Muškarac se ubio pucnjem iz pištolja

Od tada je tvrdila da može da vidi budućnost. Danas ima više miliona ljudi širom sveta koji veruju da je ona imala paranormalne sposobnosti, između ostalih, telepatiju i vidovitost, a neki tvrde da je “komunicirala sa vanzemaljcima”.

(Dnevne.rs/Izvor: I.Z.K., Blic.rs)