PROČITAJTE DIRLJIVO PISMO IMRANA HOSEINA: Izvini Srbijo, zbog NATO-a ti više neću dolaziti u posetu!

imran

Foto: youtube

Vlada Srbije je bez obaziranja na negodovanje javnosti samovoljno potpisala sporazum sa NATO-om koji de fakto uključuje Srbiju u NATO.

Sporazum koji je potpisan u februaru 2016. godine garantuje diplomatski imunitet i slobodu kretanja vojsci NATO-a kroz Srbiju.

Imran Hosein je rekao da zbog potpisivanja ovog sporazuma više ne može da poseti Srbiju jer se mora pridržavati Alahove naredbe u kuranu koja govori o odnosima muslimana prema cionističkom savezu hrišćanskih Jevreja (Kuran, al Majda, 5:51).

[adsenseyu5]

On je naveo da je NATO vojni ogranak judeo-hrišćanskog cionističkog saveza.

Hosein je prvi put posetio Srbiju u septembru 2015. godine. On je rekao da duboko žali što više neće imati prilike da poseti državu u kojoj je primljen sa puno ljubavi i gostoprimstva.

Hosein je dodao da on kao islamski učenjak nije ni na koji način izdao pravoslavnu hrišćansku braću i sestre, ali i da će podržavati Srbiju u tome da se izvuče iz otrovnog cionističkog zagrljaja NATO-a.

„Molim se da neće proći dugo do dana kada će ljudi moći da oslobode islamski i pravoslavni hrišćanski svet od kandži izdajica koje pokušavaju da nas posvađaju“, sa žaljenjem je poručio Imran Hosein.

(Palo.rs | InterMagazin)

[adsenseyu1]