PRESELA IM SVADBA: Mladenci posle prve bračne noći primili poziv koji ih je SLEDIO

pokloni

Foto: Facebook/Jaime Prince

Nekoliko sati nakon venčanja, mlada Džejmi Prins (31) i njen suprug Pol Kirvan (29) doživeli su veliki šok. Naime, neko im je ukrao sve poklone koje su dobili na svadbi.

Ukradeni su svi pokloni i novac koji su planirali da potroše na medeni mesec u jugoistočnoj Aziji. Da stvar bude još gora, ukraden je i automobil mladoženjinog oca, ali i njihova potvrda o braku.

Par se venčao u Engleskoj na imanju “The Barns”, a otišli su na spavanje oko ponoći. Kada su se ujutru probudili, dočekao ih je neugodan poziv.

– Bili smo oduševljeni svojim danom venčanja, ali onda smo otkrili da je provaljeno u tri prostorije. Niko više nije razmišljao o venčanju, nego samo o onome što smo izgubili.

-Zamolili smo ljude na svadbi da nam daju nešto novca za medeni mesec i oni su ga stavljali u metalnu kutiju nalik na poštanski sandučić, koja je bila zaključana. Unutra je bilo sigurno 1000 funti – ispričala je mlada.

Lopovi su ukrali i sve instrumente benda koji im je svirao, a u kojem je član i mladin brat. Sve su odmah prijavili policiji, koja traži lopove, piše “Miror”.

       

(Dnevne.rs/Srbija Danas.com/Izvor: Mirror)

Be the first to comment on "PRESELA IM SVADBA: Mladenci posle prve bračne noći primili poziv koji ih je SLEDIO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*