PREDSTAVLJAMO VAM NAJČEŠĆE ZNAKOVE: Da li imate natprirodne sile u vašem domu? (INFO)

oko

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Nema čoveka koji se makar jednom u životu nije zapitao da li mu kuća ima duhove. Ovo su najčešći znakovi koji ljudima ukazuju na prisustvo onostranih sila.

Osećate kao da vas neko tapka po ramenu:

Ovo se pokazalo kao siguran znak da vas ili kuću u kojoj boravite proganja neki duh. Duše inače koriste ovako suptilne načine da vam skrenu pažnju na svoje prisustvo i ne treba ih zanemarivati.

Znakovi mogu biti još suptilniji od ovoga, poput osećaja da niste sami, iako nikoga drugoga nema u kući. A možda su samo živci!

Nameštaj se pomera sam od sebe:

Ovo veze s mozgom nema, nije nikakav znak onostranoga prisustva i malo je verovatno da se ikom dogodi.

Neko je umro u kući u kojoj sada vi živite:

Ljudi pogrešno veruju da smrt ili neki tragičan događaj u kući automatski povlači da će ta kuća postati ukleta, ali to ne mora ništa da znači. Većina domova je makar jednom bila mesto nekog takvog nemilog događaja, pa ništa.

LJUBAVNI horoskop za narednih 9 GODINA! Evo kakva vas SUDBINA čeka…

Često čujete neke čudne zvukove:

Ovo takođe nije nikakav siguran pokazatelj prisustva. Čudni zvukovi mogu nastati pri promeni temperature, sleganja drveta i drugih materijala. Osim ako stvarno imate duhove, onda je to…

Osećate povremeno čudan miris:

Ovo je znak, poput onog tapkanja po ramenu, kojim dusi vole da se služe! Nekad miris može biti neprijatan, a ponekad to može biti kao da je pored vas prošla elegantna dama namirisana prijatnim cvetnim mirisom. Ovakvi događaji su natprirodni  podsetnik na nekog ko je tu živeo davno pre vas. Ukoliko prepoznajete miris, možda vas to neko vama blizak posećuje.

Imali ste neko zastrašujuće iskustvo na tavanu, podrumu ili drugoj sličnoj prostoriji:

Ovo se često dešava na zamračenim mestima, ali nije nikakav znak. To se samo psiha igra sa nama, jer imamo urođen strah od mraka. Većina uznemirujućih događaja na takvim mestima imaju sasvim razumno objašnjenje, osim ako ne postoje i neki drugi znakovi…

Neke prostorije vašeg doma su uvek hladne, koliko god se trudili da ih zagrejete:

Ovo može biti znak prisustva, ali proverite prvo da vam ta prostorija samo nije na kakvom nezgodnom mestu pa toplota jednostavno neće na nju iz tih razloga. Iznenadna pojava hladnoće niotkuda takođe je znak da budete na oprezu.