PRAVOSLAVAC I MUSLIMANKA RASKINULI VERIDBU POSLE BOLNE UCENE NJENOG OCA: A onda su saznali da je TRUDNA!

pravoslavac

Foto: Tanjug/AP/Pixabay

Mladić (24) iz Prilepa, gradića na istoku Makedonije, otvorio je dušu i za televiziju Sitel ispričao njegovu tužnu životnu priču.

Nije se predstavio, ali je u detalje opisao šta mu se desilo nakon što je upoznao, zaljubio se i verio devojku islamske veroispovesti.

– Svoju sreću niko ne zna, i to je zaista tako. Oduvek sam priželjkivao srećnu i lepu porodicu sa veselom i bezbrižnom decom.Penjući se stepenicama života i dolazeći do vrata prave ljubavi, neko me je sapleo, i sada sam ponovo na dnu.Ispred mene su ponovo hiljade i hiljade stepenika, a da li ću sakupiti dovoljno snage i energije da se popnem, ne znam – počeo je priču za Sitel.

”Glumac Nikola Kojo se seli iz Srbije – i evo zbog čega ću u lice da mu iscepam kartu”

Kako kaže, ono što je jednom slomljeno, koliko god ga lepio i popravljao i prepravljao, uvek ostaje slomljeno. Tako je i sa ljudskom dušom.

– Sećam se kao da je juče bio dan kada sam je upoznao u jednom noćnom klubu, moju do nedavno verenicu. Iste noći sam znao da ćemo biti srećni ako ostanemo zajedno. I da, baš tako je i bilo.Naša ljubavna avantura je prerasla u stabilnu i čvrstu ljubavnu vezu koja je trajala 14 meseci. Ali, sve što je lepo, kratko traje, rekao je neko, i baš tako je i bilo.

– Kada sam je zaprosio, njen otac mi je rekao da će biti moja samo ako ja postanem musliman i sunetem se (obrezivanje). Drugačije ne dolazi u obzir. Nisam znao šta da radim. Nisam mogao da se odlučim. Jednostavno, morali smo da raskinemo.U međuvremenu, ispalo je da je ona trudna već petu nedelju. Niko osim nje i mene za to nije znao.

Nakon puno neprospavanih noći i prolivenih suza morala je da abortira. Nepunih mesec dana kasnije čuo sam da je otišla u Tiranu.Tri godine je nisam video, niti išta čuo o njoj. Možda je negde srećna i uspešna – završio je svoju ispovest mladić iz Prilepa.

     

(Dnevne.rs/Izvor:D.J.,Telegraf.rs)