POSLEDNJI DETALJI IZ ISTRAGE UBIJENE PEVAČICE: Pronađeni tragovi ispod njenih noktiju, izjave svedoka i supruga se ne poklapaju! (INFO)

muz-zrtva

Foto: Privatna arhiva, Facebook/Branislav Dzoni Marjanović‎

Ne poklapaju se izjave svedoka i njenog muža da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pešice prolazio tim delom Crvenke i Borče

Najnoviji detalji iz istrage ubijene pevačice Granda Jelena Marjanović pokazuju da su ispod njenihnoktiju nađeni tragovi. Analiza DNK materijala uzetog ispod noktiju devojke biće završena sutra. Inače, analizu DNK uzorka najčešće rade nezavisni stručnjaci sa Biološkog fakulteta.

[adsenseyu5]

Jelenin muž Zoran Marjanović prošao je drugi put poligrafsko testiranje, a i dalje ima mnogo nedoslednosti u njegovim odgovorima. Između ostalog, ne poklapaju se izjave svedoka i njegove da je u kritičnom periodu bio u automobilu, odnosno da je pešice prolazio tim delom Crvenke i Borče.

Zoran Marjanović ostaje i večeras u pritvoru po nalogu tužioca,sutra mu ističe zadržavanje od 48 sati. Tada protiv njega može da bude podneta krivična prijava i da mu nakon saslušanja bude određen pritvor do 30 dana ili će biti pušten na slobodu, ako nema dokaza da je izvršio krivično delo.

[adsenseyu1]

(E.T.)