Poslednji detalji “ekskluzivnog” provoda Mila Đukanovića u Majamiju: Deca ga gađala jajima, na dočeku ga “ugrozila” srpska zastava i spasavala ga američka policija (FOTO)

DJUKANOVIC

Foto Printscreen/ Facebook @ Boris Malagurski /Novosti

Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod

Dok je većina građana Crne Gore na ulicama zbog otimanja hramova Srpske pravoslavne crkve, predsednik te zemlje Milo Đukanović se dobro provodi u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pre nekoliko dana se u javnosti pojavila fotografija crnogorskog predsednika i njegove supruge u luksuznom hotelu “Faena” u Majamiju, gde prenoćište košta 2.000 dolara.

Po svemu sudeći, Đukanoviću se sviđa u Majamiju pa je tamo proslavio Novu godinu.Ipak, prema informacijama koje je na društvenim mrežama podelio reditelj Boris Malagurski, Srbi koji žive u SAD potrudili su se da Đukanoviću pokvare provod.

HITNA VEST: NESTALA ANDREA STOJANOVIĆ (16) IZ OBRENOVCA Krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag! (FOTO)

– Dok je Milo Đukanović slavio Novu godinu u prestižnom restoranu Villa Azzur u Majamiju, jedan Srbin, koji mi je poslao ovu sliku i informaciju, raširio je srpsku zastavu pored njega.

Prema njegovom navodu, Milo je bio zgrožen, zvao je policiju i rekao da “mu je život ugrožen i u 00:45 je izveden iz lokala pod jakom pratnjom policije i obezbeđenja.” Izvor mi takođe prenosi da je Milo i dalje u Majamiju i da su ga pre neki dan neki klinci gađali jajima sa broda.

I pticama na grani je jasno da je njegovo vreme prošlo, bravo za srpski inat, bravo svima koji izlaze na proteste širom Balkana za borbu, a Milo će morati da se vrati u Crnu Goru da odgovara za sva zlodela koja je počinio – napisao je Malagurski.

 

(Dnevne.rs /Izvor: Novosti Online)