POSLEDNJA VEST: Forenzičar upravo otkrio nepoznat detalj Jelenine smrti! Zoran je viđen na smetlištu kod nasipa, a ispričao je ovu, potpuno drugu verziju!

marjanovic

Foto: Telegraf

Forenzičar Centra za forenzička istraživanja iz Novog Sada Nenad Šipka, jutros je prilikom gostovanja na televiziji “Hepi” izneo nove, do sada nepoznate detalje u vezi sa istragom ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Šipka je Milomiru Mariću rekao da postoji svedok koji je svojom izjavom pomogao u istrazi.

[adsenseyu5]

– Postoji svedok koji je video Zorana Marjanovića na smetlištu kod nasipa u Crvenki, 35 do 40 minuta pre vremena, koja je on naveo u izjavi u policiiji i istrazi.

Jana se na smetlištu igrala vijačom – ispričao je Nenad Šipka.

PRAVILI SMO SVADBU NA ADI CIGANLIJI: Kada sam videla sa kim muž broji pare, znala sam da će me izbaciti iz kuće, iako sam u 4. mesecu trudnoće!

Inače, kada je Jelenino telo pronađeno, a pronađeno je na nasipu tačno između smetlišta i rampe(na jednom kraju nasipa je rampa, na drugom smetlište), Marjanović je dao izjavu kako su on i Jana došli iz pravca rampe na nasip, kako bi tražili Jelenu koja je nestala tokom trčanja.

[adsenseyu1]

Međutim, kako Šipka kaže, svedok je njih video sa suprotne strane, smetlišta, tako da se izjava Zorana Marjanovića i svedoka nikako ne podudara.

On je i potvrdio da mu je sudski veštak iz Hrvatske i saradnik CIF-a obećao da će biti spreman da sarađuje, ukoliko za to bude bilo potrebe

NAJEŽIĆETE SE OD NJEGOVIH REČI: Ovako je Zoran Marjanović sa samo 10 godina pričao o PARANORMALNOM svetu (VIDEO)

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]