POBEDNIK: Bojana Stamenov će biti naš predstavnik na “Evrosong”-u (VIDEO)

pevacica
Bojana Stamenov će biti naš predstavnik na “Evrosong”-u, muzičkom takmičenju koje će se održavati od 19. do 23. maja u Beču.

Izuzetna interpretacija pesme “Ceo svet je moj” donela je Bojani maksimalni broj poena kako od strane publike, tako i od strane stručnog žirija.

[adsenseyu1]

 

-Presrećna sam, srce mi je prepuno. Ovo mi je ostvarenje sna i očekujem dobar plasman u Beču- rekla je Bojana za “Blic” nakon proglašenja pobednika.  

Ovako su glasali publika i žiri:

Glasovi publike: 4.363 poruke stigle su za Aleksu Jelića (jedan poen), 8.039 za Danicu Krstić (dva poena), a 10.547 SMS-ova stigla su za Bojanu Stamenov (tri poena).

Žiri je Aleksi dao jedan glas, Danici dva, a Bojani tri.

 

U večerašnjem finalu, učestvovali su i Aleksa Jelić sa pesmom “Vodi me” i pobednica konkursa za neafirmisane talente Danica Krstić sa pesmom “Suze za kraj”.

[adsenseyu1]

Vladimir Grajić Graja, kompozitor pesme “Molitva” sa kojom je Marija Šerifović pobedila 2007. godine u Helsinkiju, komponovao je sve tri numere, a tekstove je napisala Leontina Vukomanović.

Odluku o pobedniku doneli su i žiri i publika, koja je glasala putem SMS poruka.

U žiriju su bili Nevena Božović, Ivan Ilić i Goran Stankov.

Bojana je poslednja pevala i svojim nastupom prilično uplašila svoje kolege, s obzirom da je otpevala “Ceo svet je moj” besprekorno, uz glas koji “izuva”. Na društvenim mrežama, Bojani su odmah nakon što je otpevala pesmu mnogi čestitali i izrazili uverenje u njenu pobedu, a na kraju je tako i bilo.

(Blic)