PEVALI SU “LIPE CVATU”, A ONDA JE SLAVLJE PREKINUO RAFAL: Audio snimak iz kafića otkriva HOROR koji se dogodio u Žitištu (INFO)

zrtva-ubica

Foto: Telegraf, Foto: Facebook

Da ništa nije slutilo na tragediju koja će se dogoditi samo nekoliko sekundi kasnije u kafiću Makijato u Žitištu kod Zrenjanina, najbolje svedoči audio snimak, koji je objavio novosadski Kanal 9, u kom se čuje kako gosti uglas pevaju, a onda muziku prekida stravičan zvuk rafala iz puške Siniše Zlatića.

Na snimku se čuje kako gosti kafića i “Pile festa” uglas pevaju pesmu “Lipe cvatu”, smeju se i zabavljaju, a onda provod prekida stravičan zvuk rafala i vrisak, čuje se u snimku koji je objavio Kanal 9 na svom sajtu.

U prvom momentu ni gosti ni muzičari kao da nisu shvatili šta se tačno dešava, pa su neki još koji sekund pevali, a onda su pesmu zamenili vrisci povređenih i preplašenih ljudi.

[adsenseyu1]

U masakru u Žitištu, kada je Siniša Zlatić u subotu oko 1.40 sati ujutro, otvrorio vatru na svoju bivšu ženu, njene prijatelje i ostale goste kafića Makijato, stradalo je pet ljudi, a 20 je povređeno.

Dijana Zlatić, bivša supruga ubice iz Žitišta Siniše Zlatića, koja je bila i njegova prva žrtva, sahranjena je juče u ovom mestu.

policajac

Foto: telegraf

Osim Dijane, na mesnom groblju u Ravnom Topolovcu juče je sahranjen Vladimir Kosović (34), a nešto kasnije je sahranjena i najmlađa žrtva ove tragedije Jovana Popović.

[adsenseyu1]

Vladimir Mijatović i Stevan Jojić, koji su takođe stradali u masakru, biće sahranjeni danas na groblju u Žitištu

(Dnevne.rs /Izvor: Blic, Kanal 9, Telegraf)