OVO JE VEST DANA: Marinko Madžgalj POBEĐUJE RAK pankreasa! (FOTO)

glumac

foto: novosti

Toliko jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji NJEMU SE RAK POVLAČI. Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje. Bio je u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči u Srbiji

Marinko Madžgalj  već neko vreme boluje od raka pankreasa, ali kako su objavili pojedini mediji srpski glumac ima nameru da se leči u inostranstvu, pa su zbog toga njegovi bili primorani da prodaju i svoj stan. Ipak, kako saznaje Telegraf, od izvora bliskih harizmatičnom komičaru i pevaču Madžgalj se “oseća bolje, nije klonuo duhom, dobrog je raspoloženja i nikad odlučniji da lečenjem u Srbiji pobedi opakog neprijatelja”.

– Kad su mu rak otkrili, letos u julu, već je bio u poodmakloj fazi. Ali on se ne da i nijednog trenutka nije ni pomislio da može da izgubi ovu bitku, kaže za Telegraf izvor blizak glumcu, i dodaje: – Toliko jak i pozitivan, da je to je neverovatno i zahvaljujući tome i dobrom lečenju u Srbiji  NJEMU SE RAK POVLAČI.

[adsenseyu5]

Nekad više, nekad manje, ali svaka kontrola pokazuje smanjenje – navodi naš sagovornik, koji je insistira na anonimnosti i dodaje da to što su njegovi prodali stan nema veze s lečenjem u inostranstvu.

Printskrin: Youtube/Vedad Jasarevic C4D

– Ne ide Maki ni u kakvo inostranstvo. Bio je u Nemačkoj na konsultacijama, ali je odlučio da se leči ovde jer je terapija u Srbiji počela da pokazuje veoma pozitivne rezultate. Veruje lekarima sa Bežanijske kose koji ga vode, a oni su otvoreni i za svaku vrstu alternativnog lečenja – zaključio je izvor Telegrafa.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs)