OVAJ STATUS MIROSLAVA JE DIGAO BALKAN NA NOGE: Ratni huškači, meni ste ubili i uzeli sve, ali moj sin neće krvariti za vaše ideale! (FOTO)

motor

Foto: Facebook/Miroslav Miki Čerek

– Dragi političari…huškači rata…na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina…Uzeli ste mi mladost, zdravlje…Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste…sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje…da možete sve opljačkati…Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina. E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čovjeka… – napisao je Čerek

Izjave penzionisanog generala Armije RBIH Sefera Halilovića o “nestajanju Republike Srpske ako dođe do ‘raspakivanja’ Dejtonskog sporazuma i novog sukoba”, izazvala se burne reakcije u regionu. Političari i lideri BiH, Srbije i Hrvatske komentarisali su i kritikovali ove izjave, dok su ljudi na društvenim mrežama objavljivali svoje stavove i mišljenja.

– Njega vam ne dam za vaše ideale, vašu decu…da opet pljačkate…njega vam ne dam da pucate u njega, da ga terate u rov po suncu, kiši i snegu..da ga ranjavate…da krvari za vaše ideale…- stoji u postu objavljenom na profilu Čereka.

Da podsetimo, general i načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović zapretio je nestajanjem Republike Srpske ako referendum u RS bude sproveden jer, kako tvrdi, to će značiti “raspakivanje” Dejtonskog mirovnog sporazuma i stupanje na snagu Ustava BiH.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf.rs)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]