ONE SU FATALNE ZA MUŠKI POL! Žene u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU su zavodnice bez premca! (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna.Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

DA LI JE OVO NAJSMEŠNIJA SCENA IZ SLAGALICE IKAD? Svaka čast onom ko se toga setio

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku! Intelektualno radoznala,komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka.

Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti…ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

STARI NARODNI LEK: Pečeni luk može bukvalno da vam spasi život (INFO)

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sapartnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.

dijeta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

     

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)

Be the first to comment on "ONE SU FATALNE ZA MUŠKI POL! Žene u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU su zavodnice bez premca! (ASTROLOGIJA)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*