ONE SU FATALNE ZA MUŠKI POL! Žene u ovom HOROSKOPSKOM ZNAKU su zavodnice bez premca! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Da njima ljubavi nikada nije dosta, svedoči i podatak da se venčavaju u staračkim domovima više nego pripadnici drugih znakova

Žena Blizanac je zabavna, društvena, magična i provokativna.Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze.

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distanciranom i arogantnom.

Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

Evo najmladolikije žene u celom zodijaku! Intelektualno radoznala,komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i velika mondenka.

Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla da propusti…ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju).

Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet (njen ili muževljev, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i sapartnerom. Promena je veoma važna za njen život i njen psihički razvoj.

Spremna je da upotrebi i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

KRSTIĆETE SE I LEVOM I DESNOM: Nikome nije jasno kako se ovo dogodilo u Beogradu popodne (FOTO)

Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži ka tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u razgovor.

     

(Dnevne.rs /Izvor: stil.kurir.rs)