ONE ĆE VAM POMUTITI RAZUM: Ovo su 5 najfatalnijih žena u horoskopu (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Dame rođene u ovim znakovima su najveće zavodnice.

Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svetlih očiju ili prelepu brinetu savršenog stasa.

Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću, karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža učiniće da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa.

Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom savršeno izvajanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Veoma su atraktivne i uvek prate trendove.

PROČITAJTE JOŠ

ANGELA MERKEL: Ako EU ne kupi „Sputnjik Ve“, Nemačka će to uraditi samostalno

Lavicama se može pripisati mnogo talenata, a lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce.

Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko je kliše.

Škorpija

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima su njihove prepoznatljive crte.

Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se sređuju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace.

Kad vas osvoji, ona će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom.

Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Onaj muškarac koga Škorpija iskreno zavoli, pravi je srećnik.

PROČITAJTE JOŠ

POSNE KIFLICE SA DŽEMOM: Takozvane “siromaškice” prave se brzo i lako (RECEPT)

Strelac

Devojke u znaku Strelca najzgodnije su u celom horoskopu. Prosečne visine, sportske građe, one kao da imaju prirodan talenat za isticanje. Često lepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svetlih očiju.

Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju.

 One će to napraviti na pravi način i s odmerenom dozom lucidnosti.Uvek originalne u nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja najviše kada se dobro osećaju.

Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten

. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepo oblikovane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren.

Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju preveliki značaj odeći, jer znaju da odeća neće biti važna kad odluče da osvoje svog izabranika.

One su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.

 

(Dnevne.rs/Izvor: Srbijadanas.rs)