On se uzda da će ga od ZATVORA spasiti šestogodišnja ćerka: Evo šta je Zoran rekao maloj Jani u poslednjem razgovoru pre hapšenja (INFO)

jana

Foto: Telegraf

Dok Zoran Marjanović danima negira da je umešan u ubistvo supruge Jelene Marjanović, zbog čega se i nalazi u pritvoru Centralnog zatvora, on se nada da će ga iz grupe sumnjičavih izbaviti ćerka Jana.

Naime, tako barem tvrdi izvor upoznat sa detaljima istrage, pre svega sa onim pojedinostima iz njegovog saslušanja pred Višim tužilaštvom u Beogradu gde je izjavio da je ona dovoljno velika i pametna devojčica koja sve zna.

[adsenseyu5]

Zoran je uhapšen u petak, 15. septembra posle izlaska iz rijalitija “Zadruga”, koji je startovao samo nedelju dana ranije i gde mu je u jednom momentu u posetu došla upravo ćerka Jana.

POLICAJAC VLADIMIR SAVIĆ OTKRIVA: Zoran Marjanović je ubica, otac i brat pomagači! EVO ŠTA JE MOTIV! (INFO)

Iako odvojen od nje samo jedan dan, otac je pokazao koliko mu nedostaje njegova mezimica, kao i koliko je slab na nju.

Prvo se detinje iskreno obradovao što je vidi, zatim je strpljivo odgovarao na sva njena pitanja u vezi sa životinjama, učesnicima, prostorijama u kojima borave…

Malenu Janu posebno je zainteresovala “zlatna ribica” iz jezera rijalitija, koja onom ko je uhvati može da ispuni želju.

[adsenseyu1]

– Da se molimo bogu da nam ispuni želju? – pitala je ona oca, od koga je dobila odgovor da se “njemu molimo za mnogo veće i važnije stvari”.

Interesantan je i deo u kojem Jana pominje “plavu krv”.

SNIMIO KAKO ULAZI U OLUJU: Našli su se usred nevremena na auto-putu kod Beograda, a onda im se dogodila najveća NOĆNA MORA SVAKOG VOZAČA (VIDEO)

Naime, na očevo pitanje zašto je ižvrljala ruku, šestogodišnjakinja je rekla:

– Mislila sam da će to nekog da uplaši i da će misliti da je to neka plava krv!

Otkrivene tajne šifre Marjanovića: Sumnja se da su ovako lagali policiju! Za mesto ubistva koristili „pijaca“, a za Jelenu „paradajz“ (INFO)

To sam mislila. Ali ipak ću to da obrišem jednom – zaključila je očigledno istraumirena devojčica.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]