OČEVIDAC: OVO SU POSLEDNJE REČI KOJE JE JELENA UPUTILA SUPRUGU – ‘Zorane, ne možeš ti to da razumeš!’

zrtva

Jelena i Zoran (Foto: Fejsbuk)

Pre nego što je Jelena Marjanović otišla da trči, vodila je sa suprugom Zoranom žustru prepirku na početku staze gde su se rastali. Na kraju mu je rekla “Ne možeš ti to da razumeš”, okrenula se i otišla da trči, a on je ostao…

Ubijena pevačica “Zvezda Granda” Jelena Marjanović vodila je žustru raspravu sa suprugom Zoranom neposredno pre nego što je u subotu zverski usmrćena na nasipu kod Borče!

Svedok trenutka kada su se Jelena i Zoran rastali u subotu oko 15 časova prepričao je u policiji da je video kako se supružnici glasno prepiru na početku nasipa. Pevačica je, prema njegovim tvrdnjama, na kraju razgovora mužu rekla: “Zorane, ne možeš ti to da razumeš”, okrenula se i otišla da trči, a on je ostao sa ćerkom da je čeka. Pola časa kasnije mučki je ubijena sa više od 30 udaraca u glavu, negde na polovini staze koja ide preko nasipa.

Prema rečima sagovornika Informera iz istrage ovog misterioznog ubistva, poslednji susret Jelene i Zorana video je svedok koji je policiji rekao da je poprilično jasno čuo njihov razgovor.

– Kako  je objasnio ovaj očevidac, Jelena i Zoran su vrlo žustro razgovarali, a prema njegovim tvrdnjama, to je bilo nešto između svađe i nešto emotivnijeg i glasnijeg dijaloga. U jednom trenutku Jelena je dobacila Zoranu rečenicu koja je glasila: “Ne možeš ti to da razumeš.” Potom se okrenula i otišla da trči. Tada su se njih dvoje poslednji put videli, jer samo pola sata kasnije ona je ubijena – opisuje sagovornik.

[adsenseyu1]

Inspektori pokušavaju da iz poslednje Jelenine rečenice izvuku nekakav trag koji bi vodio ka rešenju ubistva.

– Očigledno je da je Jelena Zoranu nešto objašnjavala, možda mu se zbog nečega pravdala. Tako se mogu tumačiti reči “Ti to ne razumeš”. Takođe, iz ovih reči se može zaključiti da je on njoj nešto prebacivao, da je bio ljut na nju. Da li je u pitanju ljubomora ili nešto drugo i da li ova njihova rasprava ima veze sa samim ubistvom, to bi moglo da se otkrije u daljoj istrazi – dodaje sagovornik.

POČELA POLICIJSKA POTERA ZBOG UBISTVA JELENE: Traga se za Vihorom – posle privođenja brata, gubi mu se svaki trag!

Tokom jučerašnjeg dana, u policiju je na saslušanje pozvano nekoliko Zoranovih prijatelja i saradnika.

– Postoji osnovana sumnja da ljudi iz Zoranove okoline, bliski prijatelji i poslovni saradnici, znaju nešto što bi moglo da pomogne razrešenju ovog ubistva. U pitanju su veoma komplikovani odnosi, u koje je upetljano mnogo ljudi, a sigurni smo da neko od njih krije strašnu tajnu. Moguće je da se među njima krije i sam ubica, a pitanje je samo da li je i do koje mere i sam Zoran umešan i povezan – otkriva sagovornik.

[adsenseyu1]

Saslušano je i nekoliko stanovnika lokalnog naselja Crvenka, a ispitane su i skitnice koje žive u okolini nasipa. Jedan od saslušanih je mladić Igor Rojko čija je kuća samo 200 metara od mesta gde je Jelena ubijena. On već ima policijski dosije zbog niza pljački, ali je saslušavan u svojstvu građanina i nije osumnjičen za ubistvo. Policija traga za njegovim bratom nebojšom Rokom.  Pretpostavlja se da se Zoran Marjanović, dok je posle nestanka tražio Jelenu, kod njih raspitivao da li su je videli. Otac dvojice braće je rekao da su mu policajci rekli da će se Igor Rojko brzo vratiti kući.

– Policajci su bili, pretresali su kuću dva sata, tražili otiske, krv, sve… Potom su odveli mog sina, ali su rekli da će ga vratiti za sat-dva – rekao je otac Igora Rojka.

Šta je Nada Topčagić rekla o ubistvu Jelene u policiji možete pročitati OVDE.

(Informer)