OBAVEŠTAJNI PODACI! POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo koji gradovi će biti METE!

intervju

Foto: Tanjug/AP

Obaveštajni podaci srpskih službi bezbednosti kažu da su sledeće potencijalne mete albanskih terorista Podgorica, Herceg Novi, Niš, Banjaluka i Beograd

Oružani sukob šiptarskih terorista i policije u Makedoniji kojem je tokom vikenda poginulo 8 specijalaca, a ranjeno ih 37, dok je ubijeno 14 terorista, deo je šire strategije stvaranja haosa na Balkanu i moguć početak krvavih sukoba u Crnoj Gori, Srbiji i Republici Srpskoj!

[adsenseyu4]

Kako piše Informer operativni podaci srpskih i makedonskih obaveštajaca na terenu pokazuju da albanski teroristi spremaju napade i na Skoplje, Podgoricu, Herceg Novi, Beograd i Banjaluku!

Foto: Tanjug/AP, mod.gov.rs

– Imamo informaciju da se borbe nastavljaju, a nije isključeno da će se teroristima pridružiti novi teroristi, s ciljem da sukob bude podignut na viši nivo. Srbija nije bez potrebe poslala svoje vojnike na granicu prema Makedoniji jer je očigledno na delu stvaranje tzv. velike Albanije kao cilja od koga Albanci nikad neće odustati – kaže ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač.

[adsenseyu1]

– Jakim snagama bićemo prisutni u svakom delu zemlje gde bi moglo doći do ugrožavanja bezbednosti. Nažalost, ne možemo da kažemo da će terorizam zaobići region. Oni idu u prilog onima što žele haos – rekao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

makedonija-srbija

Foto: Tanjug/AP

Direktor VBA Petar Cvetković tvrdi da albanski ekstremisti imaju određenu podršku Zapada!

– To se vidi i po tome što političke izjave o ideji velike Albanije nisu osuđene, ali i po tome kako zapadni mediji izveštavaju o Kumanovu – kaže on.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

9 Comments on "OBAVEŠTAJNI PODACI! POSLE MAKEDONIJE ALBANCI NAPADAJU SRBIJU, CRNU GORU I SRPSKU: Evo koji gradovi će biti METE!"

 1. Da mozda ne napadnu i Moskvu!? Ne preterujte nisu oni bas tolika sila!

  • Душица Стојановић | 12. May 2015. at 13:37 |

   Нису сила ако им Бондстил и Америка нису залеђина .

 2. Najbolje da oteramo stoku iz Bondsdila!!! I zivimo u miru kao pre! Siptari su zaljubljeni u svoje stado. Oni nemogu nikoga ugrozit.

 3. mile zvezdas | 12. May 2015. at 13:33 |

  po nalogu okupatore sveta oni sve rade a nisu svesni da ce badava poginuti na hiljadama za nista ali sotone su to

 4. samo cacni Banjaluku za 24 sata nema nijednog vise……

 5. Arhangelsk | 15. May 2015. at 16:40 |

  Ove “Dnevne” ko i “Dnevno” HR. Toliko maste i lažu da to ni kerovi ne bi smazali. Ajd Niš, Podgorica, u Herceg Novi i Beograd čisto sumnjam ali u Banjaluku nema šanse. Totalne izmišljotine. Trebali bi objektivno izveštavati narod a ne pisati šta im padne na pamet.

Comments are closed.