OBARA NIVO ŠEĆERA U KRVI, TOPI KILOGRAME, A JAČA I PLODNOST: Seme ove biljke košta samo 150 dinara i morate je probati!

insulin

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ukoliko želite da smanjite apetit i oborite nivo šećera u krvi pomoći će vam ova čudesna biljka.

Ako želite da smršate, ali vam teško pada gladovanje, grčko seme ili piskavica je pravi dodatak ishrani za vas.

Ovo sitno seme koristi se u kulinarstvu i medicini, a čini da se osećamo sitim čak i ako prepolovimo uobičajene porcije.Pri tome, usporava apsorpciju šećera u stomaku i stimuliše proizvodnju insulina, pa zato pomaže obolelima od dijabetesa tako što obara nivo šećera u krvi.

Za efikasnu dijetu, treba dodati 10 grama piskavice u doručak, što će smanjiti apetit i pomoći vam da prepolovite ručak. Grčko seme možete uzimati i u prahu, a zahvaljujući dejstvu na hormone, može da pojača ljubavnu želju kao i broj i pokretljivost spermatozoida.

NAJOPASNIJA NAMIRNICA NA SVETU: Jedemo je neogranično i čak dajemo DECI!

U tu svrhu je najbolje nabaviti ulje koje treba koristiti minimum 4 meseca.Jedan od sastojaka u semenu piskavice je i fitoestrogen. Ova materija pomaže ženama u povećanju dojki i zadržavanju vode u tkivu.

Osim povećanja grudi, kod žena će pomoći u stvaranju mleka koje će biti bogato gvožđem. Mleko dojilja koje koriste seme piskavice pomoći će deci da dobiju na težini i uz to će ih umiriti. Ovo seme smanjiće bolove u maternici za vreme PMS-a, ali i za vreme porođaja. Takođe će pomoći u podsticanju trudova.

   

(Dnevne.rs/Espreso.rs/Izvor: Novi.ba)