NOVAK ODGOVORIO KOMŠIJAMA Nisu mogli da ga zaustave Švajcarci, Španci, Amerikanci, ma čitav svet, vala neće ni Crnogorci! (INFO)

tenis

Foto: EPA/ Rob Prezioso

Pod velikim znakom pitanja je bilo održavanje turnira “Adria tour” u Crnog Gori koja je zatvorila granice za srpske građane

Ipak, najbolji teniser sveta, Novak Đoković je uveren da će Crnogorci uskoro otvoriti granice i da će u junu uživati u tenisu koji će upravo doneti on!

“Još nije potvrđeno, to ćemo potvrditi početkom sledeće nedelje. Ima još nekoliko stvari koje moramo da definišemo organizaciono, ali i dalje postoji želja da se ide tamo” – rekao je Novak za “Sportski žurnal”!

Đoković je dodao da je Porto Montenegro jedna od opcija:

“Imamo nekoliko pa ćemo videti. Mnogo je detalja i pojedinosti koje moraju da se uzmu u obzir. Naravno i od prenosa tehničke robe, tribina i svega ostalog preko granica.

Kako sada stoje stvari, to nije moguće, pa čekamo da se to stanje promeni. Koliko smo čuli, biće otvorene granice od ponedeljka ili utorka. Ako tako bude, postoji velika verovatnoća da idemo u Crnu Goru”

Ostali turniri su skoro potvrđeni, Sarajevo i Zadar sigurno, čeka se još samo Banjaluka

“Banjaluka će biti potvrđena uskoro, vrlo verovatno idemo tamo. Za Banjaluku i Sarajevo se ne brinem.

I Banjaluka i Sarajevo i Crna Gora treba da se potvrde početkom sledeće nedelje i zato ne mogu da kažem zasigurno da ćemo ići tamo, ali šanse su više od 90 odsto za sva tri turnira” – rekao je Novak Đoković

Kad nisu mogli da ga zaustave Nadal, Federer i ostali, vala neće ni Crnogorci!

   

Dnevne.rs, Alo M.D.