“NOVAK KOLOVOĐA POBUNJENIKA!” Ameri udarili u zid, na NEPRIJATNOM sastanku Đoković sa “ekipom” postavio USLOV! (FOTO)

djokovic

Foto: Tanjug/AP

Kako će se održati teniski turniri na tlu Sjedinjenih Američkih Država – još uvek nije sasvim poznato

Tim povodom su u toku pregovori između organizatora “američke turneje”, na kojoj su ostali masters u Sinsinatiju i US Open, te Asocijacija teniskih profesionalaca (ATP) i najbolji igrači na planeti. A ti pregovori – nisu baš prijatni.

SRAMNI POTEZI: Posle Miloševićevog odlaska u Knin, Hrvati imaju NOVE ZAHTEVE

– Teniska asocijacija SAD, ATP i najbolji svetski igrači održali su jedan neprijatan sastanak, prenosi “Avaz” pisanje španske “Marke” koja ističe da je “Novak Đoković kolovođa pobunjenika”.

A u čemu je, zapravo problem?

Najbolji teniser sveta je, prema pomenutom španskom listu, predvodio pregovore u ime igrača i to oko uslova pod kojima će se igrati pomenuti turniri.

Teniseri, naime, zahtevaju da se ukine karantin od 15 dana po povratku iz SAD. Činilo se da će se to lako rešiti, međutim – nije baš tako.

Đoković

Foto: Tanjug/AP

Đoković je potom, piše “Marka”, objasnio da ukoliko se karantin ne ukine – nijedan igrač iz Top 20 neće ići u SAD na ove turnire.

Veljko Ražnatović: “NE ZNAM DA LI SAM BOŽJE DETE ILI SATANIN ANĐEO” (FOTO)

Drugi problem koji su igrači istakli je da mora već sada da se odredi da ako bilo koji član nečijeg tima bude zaražen novim korona virusom, teniser mora da napusti nadmetanje.

Od US Opena su, podsetimo, već odustali neki od vrhunskih igrača, kao što su Rafael Nadal, Nik Kirjos i Stan Vavrinka.

 

Dnevne.rs, Blic