Njihova ljubav može da pomeri planine: Ovi horoskopski znaci su suđeni jedno drugom! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Oni su otelotvorenje strasti i snažnih emocija, pravi primeri odnosa koji se jednostavno ne mogu izbeći. Osam znakova, osam različitih karaktera. Koliko god se opirali, oni su sudbinski predodređeni jedni drugima. Magnetski se privlače i ludački se vole

Ovan i vaga

Između ova dva znaka postoji snažna privlačnost, jer su toliko suprotni i jedan znak pruža ono što drugome nedostaje!

Kao dva magneta, privlačiće se i privlačiti sve dok ne popuste i ne završe u zagrljaju.Problem nastaje kada Ovan postane previše nestrpljiv.

Ovnovi ne razmišljaju dovoljno, kreću u akciju, a onda ih brzo zainteresuje nešto drugo. Vaga tada može da odustane od svega i potraži nekog stabilnijeg.

Ovan bi s druge strane mogao da potraži nekog ko će ga gledati s više divljenja, jer to je ono što njemu treba. Veza ova dva znaka je moguća, ali ako je bazirana samo na fizičkoj privlačnosti, biće kratkog veka.

Priča o deda Stanku potresla celu Srbiju: “Neke grehe ni Bog ne oprašta” (FOTO)

Bik i škorpija

Bik i Škorpija toliko vole se*s da će im ta kompatibilnost dati snage da prebrode gotovo sve druge razlike.Oba partnera osećaju izrazitu potrebu za strastvenim igricama.Ako sve drugo bude u redu, nijedan od njih neće nikada osetiti potrebu za prevarom. Izvan kreveta oni su manje kompatibilni. Podjednako su tvrdoglavi i ljubomorni.

Bik želi partnera kao svoj trofej, dok Škorpija želi Bika u emocionalnom smislu. Ukoliko dođe do problema, potrebno im je mnogo zrelosti da ih reše.Veza je ispunjena mogućim sukobima, ali s druge strane – postoji ogromna privlačnost i veza može uspeti ako su partneri tolerantni.

Rak i jarac

Astrolozi smatraju da je ovo izvrsna kombinacija. Tvdoglavi, ambiciozni Jarac odlično će se nadopunjavati sa Rakom koji voli da sanjari ponekad i previše.Vremenom ova dva znaka pronalaze zajednički jezik i lako će uskladiti ritam u zajedničkom životu.

Oba znaka su štedljivi i oprezni u zarađivanju i trošenju novca, pa je s te strane teško očekivati bilo kakve nesuglasice.Verni su, nisu skloni flertovanju i zabranjenim izletima sa strane. Oni pronalaze zadovoljstvo u malim životnim radostima.

horoskop

pixabay

Lav i vodolija

Kralj njegovog svemira Lav ne može da odoli Vodoliji. Buntovni duh oduševljava Lava, a Vodoliju njegova najatraktivnija harizma.

Nijedno neće lako prepustiti dominaciju onom drugom. Lava najviše zanima on sam, dok Vodolija voli da istražuje i zanima je i ostatak sveta.

Srećom, Vodolija će u Lavu pronaći dovoljno zanimljivog materijala koji će je zadržati uz njega.

Kao i svaka druga kombinacija suprotnih znakova, tako   i ova može podjednako završiti izrazito srećnom vezom ili potpunom katastrofom.

 

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor: super zena)