NIŠTA NE GUBITE AKO PROBATE: Energija novca vam je stopirana, otklonite blokadu ovako i pare će same doći!

hindu

Foto: Dnevne.rs /pixabay

U budizmu i hinduizmu ova metoda se koristila vekovima, a i sada uživa veliku popularnost, jer je njen efekat prosto neverovatan

Iako vredno rade i trude se, mnogi ljudi se danas suočavaju sa finansijskim poteškoćama i novca stalno nedostaje. Poznata situacija? Možda je cela stvar u energetskom sektoru!

Događa se da je protok po kojem teče energija novca nestabilan i periodično se blokira. Za njegovo uspostavljanje preporučuje se da radite posebne mudre, koje nose u sebi informaciju, sakralne gestove i poze.

U budizmu i hinduizmu koristile su se vekovima, a i sada uživaju veliku popularnost, jer je njihov efekat prosto neverovatan!

[adsenseyu4]

Predlažemo vam da razmotrite i sprovedete jednu mudru koja podešava energiju na novčani rast. Ova mudra garantuje redovan protok energije i materijalnog blagostanja.

Ali, to ne znači da će na vas naglo pasti obilje sa neba. Prihodi će pristizati ravnomerno, onoliko koliko je vama potrebno. Ne više, ne manje, nego toliko da osetite prosperitet i boljitak.

tepih

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Mudra za privlačenje novca:

Stavite ruke ispred sebe, dlanovima nagore. Sjedinite dlanove, spojite male prste. Sastavite palac, kažiprst i srednji prst na obe ruke. Zatvorite oči. Opustite se i pazite na disanje: radite duboke uzdahe i izdahe. Skoncentrišite se i zamislite da je na tački između obrva nagomilana energija. Uplovite u sigurnost u neiscrpnosti ovog energetskog izvora.

Ova mudra će odgovarati svima koji žele da poboljšaju svoju finansijsku situaciju i pronađu stalan izvor prihoda, a treba je raditi dva puta dnevno po 2-3 minuta. Optimalno vreme je jutro i veče.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Izvor: uspesnazena.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]