NIJE IZDRŽAO TORTURU ŠIPTARSKIH JEDINICA ROSU! Bivši pripadnik srpske policije UMRO u Leposaviću od SRČANOG UDARA! (INFO)

leposavic

Foto: printskrin

Dvojica Srba, ranjenih jutros u Zubinom potoku u pucnjavi pripadnika tzv. kosovske policije, Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979), koji su primljeni u KCB Kosovska Mitrovica, stabilno su i van životne opasnosti.

Dvojica Srba, ranjenih jutros u Zubinom potoku u pucnjavi pripadnika tzv. kosovske policije, Boban Janićijević (1976) i Radenko Milovanović (1979), koji su primljeni u KCB Kosovska Mitrovica, stabilno su i van životne opasnosti.

Janićijević je primljen sa otvorenim povredama leve potkolenice, a Milovanović sa zatvorenim povredama desne potkolenice, rekao je Tanjugu zamenik direktora KCB Kosovska Mitrovica dr Zlatan Elek.Oba pacijenta su, kako je dodao, u stabilnom stanju, i u toku su dijagnostički procesi.

Tu su i informacije iz Doma zdravlja Zubin potok da ima dosta građana koji su doživeli lakše telesne povrede i podatke da je načinjena velika materijalna šteta na kućama i objektima u opštini Zubin potok i na vozilima koja su bila uredno parkirana pored puta, rekao je Elek.

kosovo

Foto: AP

Elek kaže da još uvek nemaju informacije o tačnom broju povređenih prilikom akcije specijalnih jedinica ROSU. U više navrata smo pokušali da uspostavimo veze sa opštinom Zubin potok, ali te veze su bile ometane.

Ovi pacijenti su povređeni dva-tri sata pre nego što su doveženi u KCB, jer je postojala opstrukcija od strane specijalnih jedinica ROSU da se oni prevezu do Kliničko-bolničkog centra pa su morali da budu zbrinuti u Domu zdravlja Zubin potok, jer je taj pravac bio zatvoren čak i za transport pacijenata – objasnio je Elek.Elek očekuje još pacijenata i naglašava da su svi lekari spremni.

TAČI PRETI VUČIĆU: Stavio do znanja šta će se DOGODITI ako srpska vojska krene na Kosovo

Imamo dovoljno materijala za zbrinjavanje naših pacijenata i eventualno povređenih koji bi trebalo da stignu u Kliničko-bolnički centar, rekao je Elek i dodao da su dobili informaciju i da je bivši pripadnik srpske policije preminuo u Leposaviću od posledica srčanog udara kada je čuo za događaje.

Informacije koje pristužu iz Zubinog potoka govore da je sedam lica, slučajnih prolaznika, pretučeno i prevedeno i da je načinjena ogromna materijalna šteta. Poslednja informacija je da su se jedince ROSU povukle iz Zubinog potoka

       

(Dnevne.rs /Alo.rs /Izvor: Tanjug/ M. I)