NEZAPAMĆENA NESREĆA: Ovo su MOMCI zbog kojih PLAČE ceo Novi Pazar! (FOTO)

momci

Foto: Facebook

Petorica momaka iz novopazarskog naselja Mur nalazila su se u “mercedesu” koji je probio zaštitnu ogradu Kruševačkog mosta i sa visine od oko 30 metara survao se na livadu

Elmedin Tutić (17), Faris Šemsović (20) i Mervan Džanković (21) poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju uveče na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće.

[adsenseyu5]

Njihovom saputniku Almiru Hajroviću (21) lekari se bore za život u Kliničkom centru u Kragujevcu, dok je Alem Smajović (23), koji je takođe bio u automobilu, prebačen u novopazarsku Opštu bolnicu i smešten je na intenzivnoj nezi.

Foto: Čitalac Telegrafa

Hajrović je primljen u kritičnom stanju, sa izuzetno teškim povredama glave i grudnog koša i višestrukim prelomima ekstremiteta. Priključen je na aparate i pod konstantnim je nadzorom lekara – kaže Vanja Đorđević, portparolka KC Kragujevac.

Zbog ove nazapamćene nesreće za sutra je proglašen dan žalosti.

Prema prvom izveštaju, petorica momaka iz novopazarskog naselja Mur nalazila su se u “mercedesu” koji je probio zaštitnu ogradu Kruševačkog mosta i sa visine od oko 30 metara survao se na livadu. Potom se nekoliko puta prevrnuo.

[adsenseyu1]

Do sada nisu utvrđeni svi detalji udesa, ali se pretpostavlja da je “mercedes” sleteo sa mosta nakon sudara sa automobilom marke “golf” koji se kretao u istom smeru, a kojim je upravljao crnogorski državljanin Enes Kujović (39).

Ono što je za sada poznato jeste da su na mestu tragedije pronađeni tragovi kočenja “mercedesa” koji iz leve trake vode ka ogradi i tragovi guma “golfa” koji se zaustavio pored mosta.

Pretpostavlja se da je vozač “golfa” otpozadi udario u “mercedes” zbog čega mu je određen pritvor. Sa njim se u kolima nalazila i Mirjana Apostolović (24) iz Bora koja je lakše povređena i puštena je na kućno lečenje.

(Blic)