NEOČEKIVANO: 9 stvari koje muškarci na prvi pogled primećuju kod žena

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Mislite li da znate šta muškarcima zapada za oko? Razmislite još jednom. Ovi muškarci su dokazali da se bar na ovom planu ne uklapaju u onu staru “svi muškarci su isti”.

1) NOS I ZUBI 

– Ja volim noseve. Tačnije, velike noseve. Mislim da su neverovatno seksi. Takođe gledam i u zube devojke. Ne moraju da budu kristalno beli, ali najviše volim kad devojka ima razmak između dva prednja zuba – kaže Luk (37).

 2) ISKLJUČIVO VRAT 

– Kod žene prvo primetim vrat. Još uvek se jasno sećam kako sam bio zaintrigiran vratom svoje žene pre nego što smo se upoznali. Kosa joj je bila podignuta, a vrat dug. To mi je bilo veoma seksi, pa sam poželeo da je bolje upoznam – objašnjava Ed (38).

[adsenseyu4]

3) NOŽNI PRSTI 

– Kod žene me najviše privlače ruke i prsti na nogama – čisti i nalakirani. Ne volim okrnjene i neuredne nokte – kaže Majkl (27).

 4) ZADNJA STRANA KOLENA 

– Volim zadnju stranu ženskih kolena, naročito kad nose čizme. Ne znam zašto – priznaje Miki (29).

gas

oto: Dnevne.rs /pixabay

5) NAOČARE 

– Mislim da su naočare veoma seksi, toliko da moram da vidim i ženu bez naočara da bih bio siguran da li mi se dopada ili ne, jer mi se uvek dopada kad nosi naočare – kaže Stiv (33).

6) KLJUČNA KOST 

– Mislim da ima nešto elegantno i izuzetno u izgledu žene kada obuče haljinu ili majicu tako da joj se vide ključne kosti. Vidljive ključne kosti izgledaju prefinjeno i seksi, za razliku od linije između grudi, koja ponekad, kad se vidi, može da izgleda i jeftino – kaže Tu (27).

[adsenseyu1]

7) ISPRAVNO STAJANJE 

– Privlači me kada žena uspravno stoji, jer izgleda samopouzdano – a samopouzdanost je seksi. Žena sa povijenim ramenima ne izgleda zadovoljno sobom, pa zašto bih ja poželeo da budem sa njom? – objašnjava Ben (38).

8) OSMEH

– Uvek primetim ženu koja se osmehuje ili smeje. Ako se devojka smeje, odmah se osećam prijatnije. Ako je njen prvi pogled ozbiljan ili hladan, biću uzdržan čak i ako kasnije počne da se smeje – kaže Vilijam (27).

9) KOSA

– Kod devojke automatski primetim kosu, jer mislim da mnogo toga mogu reći o njoj na osnovu njene kose, na osnovu toga da li je duga ili kratka, čista i sređena ili neuredna. Pre nekoliko dana, ugledao sam otpozadi ženu sa dugom smeđom talasastom kosom. Ali ispostavilo se da je to muško. Odmah sam promenio mišljenje – našalio se Robi (31).

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: zena.blic.rs)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]