NEĆETE VEROVATI, lepe vesti: Evo kada nam stiže osveženje s kišom i pljuskovima! (INFO)

voda

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je danas da će u Srbiji do 26. jula biti veoma toplo vreme, u većini mesta sa najvišom temperaturom od 34 do 38 stepeni, a da će sunčano i veoma toplo biti i sutra sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 38 stepeni.

U Srbiji će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme, uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinama uglavnom u severnim, zapadnim i planinskim predelima, a vetar će biti slab i umeren, istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od 17 do 25, a najviša dnevna od 34 do 38 stepeni.

I u Beogradu će sutra biti sunčano i veoma toplo vreme sa slabim i umerenim jugoistočnim vetrom, jutarnjom temperaturom oko 25, a najvišom dnevnom oko 37 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 30. jula, do nedelje biti pretežno sunčano i veoma toplo vreme, a uz lokalni razvoj oblačnosti, očekuje se ređa pojava kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom.

U nedelju krajem dana i tokom noći na severozapadu, a u ponedeljak i u ostalom delu zemlje očekuje se osveženje sa kišom, lokalnim pljuskovima sa grmljavinama i pojačanim severozapadnim vetrom.

U utorak će biti svežije vreme, još ponegde sa pljuskovima i grmljavinama, a u sredu sunčano, uz porast temperature.

[adsenseyu4][adsenseyu4]

(Tanjug)