NEĆETE VEROVATI: Federer sada brani Novaka, evo šta kaže o Đokovićevom padu (INFO)

tenis

Foto: Tanjug/AP

Za razliku od ranije, kada je uglavnom kritikovao najboljeg srpskog tenisera, Federer je sada istakao da se Đokovićevi rezultati u 2017. godini ocenjuju kao slabi zato što su svi navikli poslednjih godina da gledaju njegovu dominaciju na terenu.

– Ako poredimo njegove rezultate danas sa onima iz prve polovine prošle godine, kada je istovremeno držao sva četiri grend slema, onda možemo da kažemo da je u krizi.

Ipak, Novak je četvrti na svetu, bio u završnici gotovo svih turnira ove sezone…

[adsenseyu1]

Nema dileme da to nije dovoljno za igrača takvog kalibra, ali sve može da se gleda iz različitih uglova – rekao je Federer.

On je dodao da očekuje da Đoković vrlo brzo bude ponovo kandidat za prvo mesto na ATP listi, jer je previše dobar igrač da bi njegova kriza potrajala.

https://www.dnevne.rs/aktuelno/poznatu-pevacicu-i-sestru-dragana-bjelogrlica-godinama-gledate-da-li-ste-znali-da-je-on-njen-brat

– Jasno je da smo svi iznenađeni padom u Novakovoj igri posle Rolan Garosa prošle godine, kada smo smatrali da će nastaviti da dominira. On je previše dobar igrač da bi njegova kriza potrajala.

Očekujem da uskoro osvoji još neki grend slem i da se ponovo bori za prvo mesto na ATP listi. Verujem da ćemo vrlo brzo videti Đokovića u punom sjaju na terenu – istakao je Rodžer Federer.

(Dnevne.rs /Kurir.rs /Izvor:  Kurir sport)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]

1 Comment on "NEĆETE VEROVATI: Federer sada brani Novaka, evo šta kaže o Đokovićevom padu (INFO)"

  1. akldYb Still, we didn at feel like we were going to die or anything. We believed God would see us through, she said.

Comments are closed.