Nataša Kandić krivi Srbiju za smrt 7.121 ALBANCA, posle čega su usledile uvrede na njen račun, a njoj nije jasno zašto NAPADAJU (INFO)

Nataša

Foto: www.mc.rs /Beta

Nataša Kandić se osvrnula na obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja i navela da je Srbija odgovorna za stradanje i za ubistvo hiljada i hiljada ljudi.

Aktivistkinja za ljudska prava Nataša Kandić, doživela je ogromnu osudu javnosti na Tviteru, nakon što je objavila objavu u kojoj kritikuje predsednika Srbije i navodi da jeSrbija odgovorna za stradanje više od 7,000 Albanaca.

Ona se na Tviteru osvrnula na obeležavanje godišnjice NATO bombardovanja i navela da je Srbija odgovorna za stradanje i za ubistvo 7.121 Albanaca – civila.

LJUBAV NE PITA ZA GODINE: Milojko (74) iz Požege već je bio penzioner kada se rodila Miljana (21), a zaljubljeni par već je zakazao svadbu (FOTO)

Aktivni Tviter korisnici su je odmah osudili zbog ove objave i obasipali je nizom uvreda, nazivajući je ružnom, glupom i nakazom.

Nataša je sutradan uzvratila novim tvitom, navodeći da građani Srbije treba da budu besni na, kako je rekla, državu koja ih je obrukala, a ne na nju koja je iznela “činjenice.”

(Dnevne.rs /Izvor:  Izvor: Espreso.rs)