NAJVEĆI MANIPULATORI HOROSKOPA: Četiri znaka ZABOŠĆE VAM NOŽ U LEĐA bez treptaja

horoskop

Foto: pixabay

Postoje znakovi u horoskopu koji su prave dobrice. Oni su dobri, verni, blagonakloni prema svima. Njima možete da poklonite svoje poverenje i da budete apsolutno sigurni da vam neće naneti zlo.

A onda ima i ovakvih manipulatora kod kojih vam je pametnije da dobro pazite da ne biste završili sa nožem u leđima.

BLIZANCI

Blizancima ne bi valjalo mnogo verovati. Što manje, to bolje. Gledajte da sve što kažu uzmete s rezervom.

Kod njih je najveći problem što često zaista misle ono što kažu i veruju u iskrenost svojih namera, ali caka je u tome što se brzo predomisle, pa od obećanja ništa.

VEČITA DILEMA: Da li BOJLER treba stalno držati UKLJUČEN?

RAK

Rak zna tačno šta će reći, kako će to reći i s koliko emocija. On voli da dobije ono za čim žudi i nema toga što nije u stanju da uradi kako bi došao do svog cilja, ma koliko on kratkoročan bio.

Rak je apsolutni majstor manipulacije rečima i – suzama.

LAV

Lavovi su poznati narcisi, a samim tim uvereni su i da svi žele baš ono što i oni sami žele. Zbog toga će pokušati da izmanipulišu partnerom kako bi radio isključivo ono što njima godi. Uz to, uveravaće vas da su vaše ideje jednostavno mnogo lošije.

JA BEOGRAĐANIN, TI DOĐOŠ: Evo kako je devojka iz Jabuke zapušila je usta svim Beograđanima koji drugima poručuju: “VRATI SE ODAKLE SI DOŠAO”

Sve u svemu, ako će vam neko u okruženju zabiti nož u leđa kada najmanje očekujete, najverovatnije ćete to dočekati od Lava.

VODOLIJA

Oni uživaju da gledaju kako se neko zaljubljuje u njih, a kad jednom postignu to što su hteli, gube interesovanje i traže novu zanimaciju. S druge strane, ako usput primete da se kod vas gasi iskra, manipulacijom će vas lako vratiti na „pravi“ put.

         

(Dnevne.rs/Izvor: T.G.,žena blic.rs)