NAJTRAŽENIJI POSAO U SRBIJI: ‘Kompanija je odlična, uslovi i beneficije koje pruža radnicima su fenomenalni’ (INFO)

posao
Jedna od najvećih svetskih avio-kompanija “Etihad” juče u hotelu ” Kraun plaza” primala je radne biografije kandidata iz Srbije. Na konkurs se prijavilo 1.000 kandidata koji će se danas oprobati u drugom krugu

U hotelu “Kraun plaza” juče je više od pet sati trajalo prijavljivanje kandidata za posao u kompaniji “Etihad” za plate od 1.000 do 1.500 evra pa naviše, plus plaćene sve troškove.

Šta nikako ne smete da uradite kada jednog dana nađete posao (INFO)

Na prijavi za konkurs bio je veliki broj mladića i devojaka koji su nosili svoje radne biografije. Bili su obučeni u graderobu sličnu onoj koju nosi kabinsko osoblje aviona, a uprkos uzbuđenju neizostavni su bili osmesi tipični za stjuradese i stjuarte.

[adsenseyu4]

Osim za pozicije stjuarta i stjuardesa, aplicirali su i za mesta menadžera za hranu i piće, kao i šefova kuhinja na letovima. Kako se moglo čuti, najviše njih došlo je zbog dobrih uslova rada koje “Etihad” nudi zaposlenima.

kandidati

Rajko Ilić već 19 meseci živi i radi u Abu Dabiju, a došao je da se prijavi za posao menadžera za hranu i piće:

– Kompanija je odlična, uslovi i beneficije koje pruža radnicima su fenomenalni. Jedino je teže što pola meseca letiš i što si u avionu svaki drugi-treći dan po nekoliko sati. Još nisam upoznao radnika koji nije zadovoljan poslom i uslovima – kažje Rajko.

Juče je na konkursu bilo i Grka, ljudi iz Ukrajine, Južne Koreje. Međutim, to nije pokolebalo naše kandidate koji su već imali iskustva u radu da briljiraju na konkursu.

[adsenseyu1]

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)