NAJNOVIJA VEST: Zorana Marjanovića prebacili u ćeliju s trojicom robijaša, od kojih je jedan osumnjičen za ubistvo! (INFO)

ubica

Foto: Telegraf

Njega posećuju 4 advokata koji pripremaju njegovu odbranu

Zoran Marjanović, koji je uhapšen zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović, prebačen je sa prijemnog odeljenja u drugu ćeliju, saznaje Telegraf.

On je s još trojicom pritvorenika u ćeliji, od kojih je jedan optužen za nasilje u porodici, drugog terete za posedovanje oružja, a trećeg za ubistvo.

[adsenseyu1]

Njega posećuju 4 advokata, koji pripremaju njegovu odbranu. Inače, on je jako miran, veoma je poslušan i radi sve po pravilu: ne pravi probleme, uzima hranu, ponaša se sasvim normalno.

Podsetimo, Marjanović je uhapšen u petak uveče u Borči, zbog sumnje da je umešan u ubistvo supruge Jelenu Marjanović. On je priveden u Više javno tužilaštvo, i odmah je saslušan.

PEVAČICA OTETA U PODNE, TELO BAČENO U KANAL U 3 UJUTRU! POSLEDNJA SAZNANJA: Zoran šokiran prevarom, a biznismen nije želeo da se sazna za vezu?! (INFO)

Njemu je određen pritvor od 30 dana.

Jelena Marjanović, da podsetimo, nestala je u subotu, 2. aprila oko 15 sati dok je trčala nasipom u borčanskom naselju Crvenka.

[adsenseyu5]

Umesto da se nakon rekreacije na koju je, prema izjavi njenog supruga Zorana Marjanovića, otišla sa njim i ćerkom Janom, uputi prvo kući a zatim kod bolesne a sada već pokojne majke Zorice, sutradan je u kanalu nedaleko od nasipa pronađeno njeno unakaženo telo.

‘HAPŠENJE POČELO ORKESTRIRANO’: Zorana Marjanovića brani tim od 5 ADVOKATA (INFO)

Njen nestanak policiji je prijavio, nešto pre 20 časova u subotu, 2. aprila, suprug Zoran Marjanović, posle čega se policija odmah dala u potragu.

Pevali su pesmu uz koju retko ko neće zaplakati: Evo kakva je atmosfera među košarkašima u avionu po dolasku u Beograd (VIDEO)

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a zatim i njeno telo. Obdukcija je pokazala da nije silovana, a da je usmrćena između 16.30 i 17 sati tupim predmetom sa kojim joj je zadato oko 20 udaraca po glavi i telu.

(Dnevne.rs /Izvor: Telegraf)

[adsenseyu4]