NA ČUVENOJ KROAZETI: Srpkinja koja je pre 50 godina OČARALA Kan, ceo svet BEZ DAHA gledao u nju! (FOTO)

olivera

Foto: Instagram / oliverakatarinaofficial

S Batom i Bekimom na Kanskom filmskom festivalu. Nažalost, njih više nema, ali sećanja postoje. Oživećemo ih opet na 70. Kanskom festivalu u maju, napisala je srpska glumica

Rekla je „NE“ estetskim operacijama: Prirodna LEPOTA Nataše Ninković (FOTO)

Pre 50 godina, jedna Srpkinja prošetala je čuvenom Kroazetom u jednostavnoj haljini u kojoj je pokazala sve atribute i zasenila čak i najveće holivudske zvezde.

Zajedno sa ekipom filma “Skupljači perja“, među kojima su bili glumci Velimir Bata Živojinović, Bekim Fehmiju i Gordana Jovanović, te reditelj Aleksandar Saša Petrović tada je crvenim tepihom prošetala i jedna od najlepših žena bivše Jugoslavije – Olivera Katarina, piše Glossy.

[adsenseyu5]

Upravo to je razlog zašto će “Skupljači perja” biti prikazani na ovogodišnjem Kanskom festivalu u okviru programa Kanski klasici, i to u udarnom terminu. Projekciji bi trebalo da prisustvuje i Olivera Katarina, koja je jedini preostali živi član ekipe sa fotografije.

 Glumica je na Instagramu objavila fotografiju koja je u Kanu nastala pre pola veka.

DEKA JE ČUVAO SVOJU „ZASTAVU“ KAO OČI U GLAVI: Kada je skinuo ciradu, NIJE MOGAO DA VERUJE ŠTA VIDI!

“S Batom i Bekimom na Kanskom filmskom festivalu.

[adsenseyu1]

Nažalost, njih više nema, ali sećanja postoje. Oživećemo ih opet na 70. Kanskom festivalu u maju”, napisala je Olivera. “Skupljači perja” su jedan od najznačajnijih filmova srpske, jugoslovenske, evropske i svetske kinematografije. Bio je među nominovanima za Oskara za najbolji film van evropskog govornog područja.

(Dnevne.rs /stil.kurir.rs /Izvor: Blic / Glossy)

[adsenseyu4]

[adsenseyu2]