MISTERIOZNI RTANJ MESTO NEVEROVATNOG EKSPERIMENTA: Ruski akademik slaće misli i putovati kroz vreme sa SRPSKE PLANINE?! (VIDEO)

akademik

Foto ilustracija: Dnevne.rs /Izvor. N. K / Fejsbuk Alexander Trofimov

Sa Rtnja u Novosibirsk mislima poslaćemo sliku rada Teslinog tornja iz Kolorado Springsa 1889. 

Nizom eksperimenata u Srbiji pokazaćemo da slanje misli na daljinu nije naučna fantastika nego fantastična Teslina nauka.

Takođe, eksperimentima sa slanjem simbola sa figura pronađenih na arheološkom nalazištu u Vinči pokušaćemo da dođemo do novih saznanja o drevnoj civilizaciji čije je istraživanje skrajnuto na margine arheologije.

[adsenseyu5]

U radu ćemo koristiti i “Kozirjeva ogledala”, aparaturu osmišljenu u SSSR kojom je moguće slati misli, simbole i poruke na bilo koji kraj sveta, ali i putovati u prošlost ili budućnost.

Ovako za Novosti govori dr Aleksandar Trofimov, akademik, legendarni naučnik iz Novosibirska.

Profesor Trofimov u Beograd je doputovao u društvu dr Tajsije Kuznjecove, lekarke koja, kako kaže naš sagovornik, najbolje na svetu poznaje zakone rada u misterijama prostora.

OVO SU ŠEST STVARI KOJE PRIVLAČE BEDU U KUĆU

Domaćin ruskim naučnicima je Međunarodni naučni centar za istraživanje nasleđa Nikole Tesle iz Beograda.

Spojili ste nauku Tesle i vašeg genijalnog astrofizičara Nikolaja Kozirjeva, gde je tačka njihovog susreta?

– Obojica velikana bili su daleko ispred svog vremena u razumevanju prostora vremena, energije, kosmosa…

Aparat pomoću kojeg ćemo raditi u Srbiji nazvali smo “Tesla-Kozirjev koncentrator vremena”, a suština eksperimenta je da iz Srbije do Novosibirska prenesemo misaonu energiju preko koje ćemo pokrenuti Toranj u Kolorado Springsu.

Slike rada Tornja u Koloradu biće zabaležene u Ruskoj laboratoriji koja poseduje niz moćnih zakrivljenih ogledala i ima praksu od 25 godina rada.

Kako će se pratiti “misaoni trag”?

[adsenseyu1]

– Eksperiment iz Srbije pratiće još dve grupe naučnika. Jedna od njih je u Njujorku u laboratoriji Marka Krinkera gde će sa sertifikovanom aparturom meriti jačinu signala koji se emituje sa Rtnja.

U Tomsku u Sibiru dr Štatnof sa saradnicima preko laserskog snopa treba da uhvati intenzitet misaonog mosta.

Njihova merenja treba da nam kažu o jačini prenosa misaone energije na daljinu i ti nalazi moraju da se poklope.

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Brat i sestra srpskih dečaka mučki ubijenih u Goraždevcu danas su u braku!

Zašto je izabrano da se ogled odvija baš ovog vikenda i to na Rtnju posle ponoći?

U tom periodu će sazvežđe Oriona biti najvidljivije.

Orion je moćni regulatorni faktor i ima i te kako veze sa nastankom civilizacija na Zemlji.

Zovu ga i sazvežđe bogova. Naši medijumi tokom eksperimenta biće posebno stimulisani “Tesla-Kozirjev koncentratorom vremena”, a to su u osnovi obične slušalice sa magnetima prilepljenim na receptore u visini ušiju koji stimulišu akupunkturne tačke.

Odakle ideja da artefakte iz Vinče analizirate misaonim mostom u Novosibirsku?

– Radeći eksperiment 2013. u Jermeniji u okolini Tatufskog manastira koji je potpuno okrenut sazvežđu

Oriona snimili smo zid sa nepoznatim znacima i crtežima koji se podudaraju sa znacima i simbolima koji stoje i na vinčanskim figurinama.

Vinčanska civlizacija kao i Teslina Nova fizika dve su stvari o kojima se malo zna.

Naša grupa rusko-srpskih naučnika je zainteresovana da putem “Kozirjevih ogledala” pronikne u prošlost i eventualno da odgovore na ova pitanja.

Tvrdite da čovek može da “sagleda” događaje iz budućnosti?

[adsenseyu4]

Napravili smo uređaje koji omogućavaju čoveku da misaono putuju kroz vreme i da sagledava događaje iz prošlosti i budućnosti.

Posle 25 godina rada na ovom polju mogu da kažem da se i i ruskim naučnicima u početku sve ovo činilo kao fantazija, zatim naučna fantazija, ali kada smo sabrali i predočili sve činjenice – to je postala naučna realnost. Prvi put o prenosu misli na daljinu srpska javnost je čula 1990.

– Naučnici iz Novosibirska su sa Srbijom stupili u kontakt 1990, kada je organizovan misaoni prenos slika i poruka iz Rusije.

Eksperiment je uspeo 100 odsto. Posle toga, 1992. grupu ruskih naučnika, među kojima sam bio i ja, primio je tadašnji poglavar SPC, patrijarh Pavle i on je prvi patrijarh u istoriji pravoslavlja koji je blagoslovio eksperiment sa slanjem i čitanjem poruka misaonim putem.

Nakon toga, na Nikoljdan 1992. oko 1.000 Beograđana u Sava centru primalo je nepoznatu misaonu poruku iz Novosibirska koja je slata molitvama naših naučnika iz Sibirske galerije fresaka.

Kada su svi u Beogradu nacrtali kakav su simbol primili u mislima i kada su crteži poslagani u kompjuter prema stolicama na kojima su ljudi sedeli -blesnula je freska Svetog Georgija Pobedonosca.

(Dnevne.rs /Izvor: Mediji)

[adsenseyu2]