MISTERIOZNA ISPOVEST BRAČNOG PARA: Metodom regresije vraćeni u prošle živote, gde su se suočili sa svojim demonima

foto
Od kada su otišli iz rodnog Sarajeva u Švedsku, bračni par Jasmina i Ismet koriste svaku priliku da posjete grad na Miljacki. Svaki praznik i godišnji odmor – oni su tu. Ipak, ovu godinu pamtit će kao nijednu prije toga. 

Na početku svoje ispovijesti za Auru, naši sagovornici nas u nekoliko navrata mole da im ne objavljujemo puni identitet. – Oni koji bio nas prepoznali iz priče, proglasili bi nas ludim, smijali bi nam se – kažu.

Ovo je trogodišnji dečak koji je detaljno opisao svoj prošli život!

Mada, istina je znatno drugačija. Jer, Jasmina i Ismet su zadnjih desetak godina proveli u svojevrsnom ludilu, zatočeni u vlastitoj koži. Tek metodom regresije, vraćeni u prošle živote i suočeni sa svojim demonima, Ismet i Jaca danas nastavljaju normalan život.

Odbolovao tuđe patnje

Prilično sigurni u ono što govore, svako za sebe, supružnici ukratko opisuju svoj život.- Veoma sam intuitivna osoba, koja se nekad bavila meditacijom i drugim eksperimentima iz duhovnog svijeta.

[adsenseyu4]

 

Pošto se time ne može baviti svako, tako sam i ja, laik, u tim svojim eksperimentima – sama sebi došla glave. Čeprkala sam oko čakri i sve ih otvorila. Bilo je to prije desetak godina, i od tada je iz mene počela isticati životna energija.

Venula sam, sušila se, kopnila i nestajala. Bila sam podložna svim mogućim bolestima; više sam bila kod ljekara nego kući, a nisu mi pomagali ni odlasci hodžama, bioenergičarima, duhovnim iscjeliteljima… Niko nije znao popraviti ono što sam sama pokvarila.

Paralelno sa Jacinim problemima, ništa boljeg zdravstvenog stanja nije bio ni njen suprug Ismet. – Ma on je bio nepodnošljiv i kad sam ga upoznala, a s godinama je postao još gori – opisuje šaljivo Jaca svog supruga, a onda nastavlja ozbiljno:

– Dobra je to duša od čovjeka. On je život posvetio pomaganju drugima, zapostavljajući sebe. Suosjećao se toliko sa tuđim patnjama, da je non-stop bio u depresiji zbog loše situacije u svijetu.

Zbog lošeg zdravstvenog stanja, naši sagovornici su odnedavno počeli prikupljati i papire za penziju, iako Ismet ima 52, a ona tek 45 godina. Međutim, sudeći po najnovijim dešavanjima, možda odustanu od prijevremenog penzionisanja.
4755_1
Karmički dug

– Nekako se desilo, da smo odmah po dolasku u Sarajevo, prije mjesec dana, stupili u kontakt sa Vidovitom Melitom. Ona je metodom ljubičastog plamena sa nas otklonila svu nakupljenu negativnu energiju, a uspjela je i zatvoriti moje čakre. Ne mogu vam opisati kako se već sad drugačije osjećam, mada su moji tretmani tek počeli.

Ispovest doktorke: Bila sam mrtva 3 dana i prošla kroz Raj, Čistilište i Pakao! (VIDEO)

Razlozi Ismetovih problema, i pozadina čitave njegove priče je itekako interesantna.

– On je imao karmički dug iz prošlosti, koji ga je pratio kao sjena na ovome svijetu. Metodom regresije, vratila sam ga u njegov zadnji život, gdje je on sebe vidio u dobu inkvizicije. Gledao je patnje i mučenja mnogih, ali pomoći nije mogao nikome. Tu svoju solidarnost prenio je i u ovaj život, a potreba da pomogne svima i svakome ga je mučila i crpila – pojašnjava Vidovita Melita.

[adsenseyu4]

Ona je stopirala i prekinula Ismetove veze sa prošlošću pomoću skupine svojih metoda, i konačno ovog čovjeka, uspjela “spustiti na zemlju”.

Boji kamenje

Pored skupine svojih metoda, kojima me je Melita “oživjela”, koristim i specijalno boji kamenje porijeklom iz Arizone. Od nje sam dobila ta dva kamena koja držim u kristalnoj čaši, dnevno ih po 15 minuta stavim na zemlju da se dopune energijom, i onda ih povremeno držim u ruci. To je takozvano živo kamenje, sa kojim možete šetati, pričati, izjadati mu se…- kazuje Jaca.

(Dnevne.rs /Aura.ba)