MISTERIOZNA DECA VIĐENA ŠIROM EVROPE I SAD: Potpunio CRNIH OČIJU seju strah gde god se pojave (VIDEO)

dečak

Foto: Wikipedia

Ljudi širom sveta prijavljuju susrete s jezivom decom potpuno crnih očiju, bez beonjača.

Susret s njima doživeo je američki novinar Brajan Behel dok je sedeo u svom automobilu u Abilinu u Teksasu i pregledao neke papire.

Začuo je kucanje u staklo, a kad je podigao pogled, ugledao je dva dečaka stara oko 12-ak godina, koji su ga zamolili da ih odbaci do lokalnog bioskopa. Skoro je pristao, ali ugrizao se za jezik jer je osetio neku čudnu jezu. Oči su im bile bezdušne i kao crno kamenje. Uplašen, upalio je kola i pobegao glavom bez obzira.

[adsenseyu5]

U septembru 2014. britanski tabloid Dejli star objavio je seriju priča o devojčici crnih očiju, koja je terorisala područje Kenok Čejsa u blizini Staffordšira. Istražilac paranormalnih pojava Li Brikli, koji je i sam imao sličan susret s crnookom devojčicom 1982,  pregledao je slučaj u kom je jedna meštanka čula zastrašujući vrisak deteta u nevolji. Potrčala je da potraži dete i odjednom primetila iza sebe devojčicu u belom. Stajala je sa rukama na očima, a kad joj se žena obratila, spustila je ruke i otvorila oči.

“Bile su potpuno crne, bez dužice, bez beonjača, bez ičega. Odskočila sam i zgrabila svoju ćerku, a kad sam ponovo pogledala, više je nije bilo” ispričala je žena Brikliju.

U aprilu 2015. video-snimak drona iznad polja u Kenok Čejsu izazvao je haos na internetu jer je uhvatio devojčicu crnih očiju. Vatru je dodatno potpalila lokalna “vidovnjakinja” koja je pričala da je to duh devojčice koja je umrla u difterije u Viktorijanskom periodu.

3.000 ZA GOSPODINA, DVE ZA GOSPOĐU I POSAO ZA SINA: Ovako Palma ekspresno rešava velike probleme građana Jagodine (VIDEO)

U popularnoj TV emisiji Dejvida Vederlija prikazan je neobičan slučaj koji se dogodio u malom francuskom selu En davne 1974. Dvojica muškaraca prolazila su tuda automobilom, pa su zastali ispred jedne kuće da se smisle kojim putem najbolje da krenu.

[adsenseyu1]

Tada su videli neobično društvo – pet osoba visokih oko metar i trideset, obučenih u duge bele halje. Ali čudnije od odeće bile su im velike i skroz crne oči. Onaj što im je bio najbliže pozzvao ih je rukom u dvorište, na šta su ova dvojica pobegla glavom bez obzira. Kasnije su se vratili, ali nisu nikog našli.

Takav susret doživeo je i službeno ga prijavio neimenovani pripadnik američke mornarice koji je bio stacioniran u logoru Ledžen u Severnoj Karolini. dok je jedne noći u decembru 2009. ležao u svojoj baraci i gledao film, čuo je kucanje na vratima. Pomislio je da je to cimer, pa je bez razmišljanja otvorio vrata. Na pragu je ugledao dvoje male dece i odmah poželeo da zalupi vrata – i pre nego što je video da su im oči jezivo crne.

Ipak ih je pitao šta im treba, na šta su oni jednoličnim i tihim glasićima rekli da im je hladno i da žele unutra. Pošto su sve vreme zurili u njega i već krenuli ka pragu, instinktivno je zalupio vrata. Nastavili su da kucaju još nekoliko minuta, a onda je odjednom sve prestalo. Iako je prijavio slučaj, nikad nije saznao šta je to bilo.

U januaru 2016. na internetu se pojavila priča o ženi iz Vermonta koja ne samo da je srela decu s crnim očima, već ih je i pustila u kuću. Napolju je besnela snežna oluja kad je neko zakucao na vrata, a njen suprug je brzo otvorio. Na pragu su stajali dečak i devojčica stari oko osam godina i lagano obučeni. Iako je osetila neprijatnost, pustila ih je unutra. Kako su ušli u dnevnu sobu, tako je mačka zbrisala napolje.

[adsenseyu4]

Šta god da ih je pitala – da li žele toplo mleko, kako se zovu – odgovarali su “naši roditelji će brzo doći”. Ipak im je skuvala kakao i tek kad im je dala šolje primetila je da su im oči čudne, kao ogromne crne zenice. Zagledala se u njih, a ovo dvoje su istovremeno rekli da moraju u toalet. Pokazala im je gde je, a onda je njenom mužukrenula krv iz nosa i nestalo je struje.

OBUKLI I SPREMILI IVANKU ZA SAHRANU: Kada su pomerili poklopac kovčega, svu su se zaledili od šoka!

Tada je ugledala decu u hodniku kako stoje i zure u njih. Odjednom su izjavili “naši roditelji su ovde” i izašli iz kuće u mrak. Pošla je za njima da zatvori vrata i videla ih kako ulaze u crni automobil pred kog su stajala dva visoka muškarca u odelima. Od tada su i ona i suprug imali problem sa krvarenjem iz nosa, a njemu je dijagnostikovan i melanom.

Priča o neobičnom susretu stiže i iz Luizijane, a dogodila se u decembru 2015. Radnik na benzinskoj pumpi nedaleko od državnog auto-puta radio je noćnu smenu kad je oko tri ujutro nestala struja.

Nije se uplašio jer je celog dana bilo pljuskova i grmljavina, a kad je upalio generator primetio je da opet gore svelam ali samo iznad parkinga i pulta. Odjednom je napolju ugledao dvoje dece na biciklima kako stoje ispred vrata i gledaju ga. Otvorio je vrata i pitao šta će napolju u to doba i da li im treba pomoć. Devojčica je pitala da li može da se posluži telefonom, a kad joj je pružio mobilni pogledi su im se sreli – imala je sasvim crne oči.

“Ne, treba mi pravi telefon”, viknula je. Čovek se smrzao od straha, pobegao unutra i zaključao vrata. Deca su još neko vreme piljila u njega, a onda su se popela na bicikle i odvezla se. Bezbednosne kamere nisu snimile ništa – bile su isključene zbog kurcšlusa.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs/Kurir.rs/ Izvor:Expres.hr)

[adsenseyu2]