MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ: Devojke nećete naći momka tamo gde se troši novac (SAVET DANA)

spisateljica

Foto: instagram

Spisateljica i analitičarka modernog društvna Mirjana Bobić Mojsilović zna kako i na koji način da svaki put pogodi u centar.

Veliki broj mladih ljudi se slaže sa njenim stavovima. Mirjana je imala veoma oštru poruku za devojke koje su singl.

Bobić Mojsilović istakla je da su u njeno vreme devojke imale drugačija očekivanja od života i da su cenile druge vrednosti kad su muškarci u pitanju.Razočarana stanjem u Srbiji uputila je apel svim mladim devojkama.

PROČITAJTE JOŠ  VODITELJ SRĐAN PREDOJEVIĆ ZADOBIO JOŠ JEDAN TEŽAK UDARAC: Prvo otkaz, a sada i ovo… (FOTO)

“Dečka nećete naći u kafićima gde se troše pare, nego u biblioteci, u parku, na sportskom igralištu, na promociji knjiga, u galeriji, na koncertu.To su mesta gde idu normalni ljudi. Mi smo živeli bez kinte, delili knjige, ploče, učili poeziju. Kod nas je glavni lik bio onaj koji je znao da svira gitaru”, rekla je Mirjana.

– Kad gledaš u koga ćeš da se zaljubiš, za koga ćeš možda da se udaš ili s kim bi volela da rađaš decu, ne gledaj da bude najlepši ili da ima najbolje patike i auto.Već samo traži u njemu jedan jedini potencijal – da li taj mladić može da bude i tvoj najbolji pirjatelj.

Mirjana je imala ljubavni savet i za muškarce. Verujte u sebe, trudite se da budete duhoviti, šarm je najskuplja i najređa stvar na svetu.

 

Dnevne.rs, Noizz.rs,Blic.rs