MI SMO NEBESKI I NAJJAČI NAROD! Bićete u neverici kada vidite šta su Srbi rekli na to da li su NEMCI ZAISTA njihovi POTOMCI!

narodna-nosnja

Lužički Srbi u narodnoj nošnji tokom folklornog festivala. Foto: Domowina.sorben.com, Wikipedia

Evo šta su Srbi rekli na temu da li su Germani zaista nastali od njih i da li smo zaista NEBESKI NAROD

Javili su se mnogi građani, istoričari, naučnici koji su ili osporavali tezu da su Srbi stariji od Nemaca (Germana) ili su je još dodatno potkrepljivali novim tezama.

Čitaoci našeg portala su veoma podeljeni i bukvalno se mogu napraviti dve strane one koji su ZA i PROTIV.

[adsenseyu5]

Prenosimo vam neke od komentara koje smo dobili:

– Ta četiri “S” nisu nista drugo nego Vizantijska (da me ne bi “veliki” Srbi ispravljali, istocno-rimska) ocila! Ljudi manite se ćorava posla, nit smo najstariji narod nit su svi postali od nas, jednostavno mi smo juzni Sloveni i tačka.

Foto: Telegraf.rs

– Srbi su najstariji narod na svetu. Srbi odnosno Srpski narod je nastariji narod na Svetu.

– O Srbima i Srbiji na Balkanu su pisali mnogi strani istoričari, koji, dozvolićete mnogo više znaju od vas koji kritikujete o ovoj temi.

– Svi evropljani su potomci Srba koji su najstariji narod na planeti. Nema države u Evropi koja nema bezbroj srpskih toponima u svojim državama od naziva planina, reka, naselja i sl. I da su toliko okrenuti protiv svojih predaka umesto da su ponosni na to nikada neće biti jasno nikome u Srbiji pa ni na ovoj planeti.

– Nemački Narod ne mrzi Srbe, to je dokazao i Bismark svojim zalaganjem da je Kosovo Srpsko, Narod je jedno Politika je drugo, a Evropske kraljevske porodice su udavali svoje kćeri i zenili svoje sinove sa drugim porodicama i Luzički Srbi žive i dan danas, preživeli su sve patnje, počeci od Karla Velikog do Hitlera, danas ima mnogo Luzičkih Srba koji su prisvojili Nemačka imena, čak ih ima i u SPD, Nemačkoj Socijalistickoj Partiji.

[adsenseyu1]

– Što se tiče krsta sa ČETIRI S, to kao prvo nije krst (a onaj ko je video krst verovatno zna kako izgleda) četiri slova S i četiri polja su četiri strane sveta na koje su Srbi otišli nakon potopa, a što je već i dokazano i postoje spisi o proučavanju. Četiri reke uz koje su uzvodno pošli Srbi oko crnog mora nakon potopa jer je dokazano da je pre otprilike 7000 godina bio potop, samim tim je i utvrđena nagla promena slanosti vode u sadašnjem Crnom moru, nekad je bila slatka, a sada slana voda te reke su Don, Dunav, Dnjepar i Dnjestar. Odatle su nastali i Luznički Srbi, Srbi na Balkanu, Srbi u Aziji. Ovaj simbol postoji u Vinčaskom pismu, a označava sve što ne gore napisano (SPC po starom kalendaru slavi 7524 godinu, kalendar se upotrebljavao do dolaska Turaka čak i kasnije), toliko o svim tezama i komentarima od strane prekrštenih i poturčenih Srba koji u nedostatku svoje istorije izučavaju našu!

Foto: Flickr/abejorro34

Podsetimo na čuvenoj katedrali u Drezdenu, gradu koji krije mnoge tajne i koji je preživeo mnoge ratove i kulture, krije se najbolje čuvana tajna o kojoj Nemci neće puno da pričaju.

Na samom ulazu u katedralu “Providebtle memor” nalaze se dva kipa, koja predstavljaju stražare i čuvare grada Drezdena (to će vam reći svaki turistički vodič, prilikom obilaska ovog grada). Ipak ono što vam neće niko reći, a neće vam ni pokazati, to je da se na štitu jednog od stražara Drezdena nalazi srpski grb (četri slova S ispisana ćirilicom).

Ukoliko sami ugledate ovaj grb svi će vam samo odmahnuti rukom i reći to je bio neki njihov simbol.

(Telegraf.rs)

1 Comment on "MI SMO NEBESKI I NAJJAČI NAROD! Bićete u neverici kada vidite šta su Srbi rekli na to da li su NEMCI ZAISTA njihovi POTOMCI!"

  1. ref um leks | 1. August 2015. at 01:08 |

    skoro sam pročitao podatak da je (relativno) skoro, u vrijeme i po želji nekog od njemačkih značajnijih istorijskih imena stvorena njemačka nacija, onako kako su inače vestfašisti i voljeli i mogli – naturanjem ‘istine’, a stvarnost kaže da je on nametnuo da se njemačkim narodom prozove entitetnost koju u stvari čine većinski, nekoliko slavenskih (srpskih) plemena i manjeg dijela drugih plemena!
    šta ćete, potreba! rekao bih, još tada su uočili da se protiv slavenosrba najbolje bore – slavenosrbi (npr bžežinski, poljak, … i ini ‘poljaci’ i ‘bžežinski’)

Comments are closed.