LOŠE VESTI: Novi, strašan udarac za svetski tenis, ali najteže je pogođen Novak Đoković! (INFO)

VEST

Dnevne.rs

Zabrinjavajuća vest iz Melburna za Novaka Đokovića i svetski tenis. Vodeći ljudi prvog grend slema u sezoni najavili su da bi sledeći Australijan open mogao da bude održan tek 2022. godine.

Đoković je branilac trofeja, istovremeno i rekorder po broju osvojenih titula u Melburnu, čak osam puta trijumfovao je na prvom grend slemu sezone, po čemu je postao jedinstven u istoriji.

Potencijalno odlaganje turnira u Melburnu najavio je direktor turnira Krejg Tilei .

SUTRA JE MALI VASKRS: Ovo je poželjno da URADITE, da bi ste se oslobodili ZLA

Biti prvi koji će nastaviti takmičenje jedan je od scenarija sa kojim se bavimo. Drugi scenario je povratak turnira bez publike, ili igrati u neko drugo doba godine potencijalno, a poslednji scenario bi bio najgori: Da nema Australian Opena do 2022. godine. Moramo se pripremiti na sve – otkrio je Tilei, da bi potom dodao:

 Moramo da izgradimo finansijski model za sve moguće scenarije. Dobra vest je da smo ove godine održali turnir, tako da imamo nešto ‘novca’, ali to se brzo troši ako nemamo nikakvih prihoda – objasnio je direktor Australijan opena.

– Posle Vimbldona, verovatno smo bili jedna od retkih sportskih organizacija koja je imala pandemijsko osiguranje.

Dr. Kisić o ukidanju policijskog časa: Ima li neko od vas da sledeći vikend i 1. maj ne bi izašao napolje? Je l’ ima? Onda vam je naš stav jasan! (INFO)

Ali u julu to ističe, ipak, sada razgovaramo sa istim osiguravateljem za budućnost – istakao je Tilei.

Svetski tenis je u velikom problemu zbog pandemije, već je otkazan Vimbldon, a Rolan Garos je pomeren za kraj septembra.

 

(Dnevne.rs,Alo,I.S.)