KANCER NIJE SAMO BOLEST TELA: Otac Tadej ostavio nam je lek za rak!

zdravlje

Foto: Printscreen/Wikipedia/Kolega2357

Otac Tadej kaže da kancer može biti i Božija kazna, odnosno da je nastao zbog greha pa se duše kroz bolest tela čiste i ispaštaju. Ako hoće da se izleče prvo moraju da prekinu lanac greha (praroditeljskog, roditeljskog ili ličnog), a to se može postići samo okretanjem Bogu, odnosno, okretanjem leđa grehu.

Prvo mora da se ispovedi čitav život, od sedme godine do sadašnjeg trenutka. Zatim treba, koliko je moguće, živeti pobožno, postiti i ići na liturgiju. 

Najvažnije je da se iz ishrane izbaci meso. Ako je kancer u početnoj fazi, treba jesti semenke kajsije 20-30 komada dnevno, jer sadrže vitamin B17, ako je kancer u odmakloj fazi onda treba jesti po 80 komada semenki dnevno. Preventivno možete jesti po 10 komada dnevno.

ČUDO NA VIDOVDAN U DOLJEVCU: Nasred auto-puta DEČAK OŽIVEO, ljudi PLAKALI KAD SU GA VIDELI!

Ovo je metoda koju preporučuje Otac Tadej, kako da izlečite svaki oblik „raka“ ako živite pobožno:

Onima koji boluju od raka Otac Tadej kao glavno i osnovno preporučuje da uopšte ne jedu meso. Mesa se dele na bela i crvena, bela mesa su riblja mesa i ona su zdrava.

Medikus

Foto ilustracija: Dnevne.rs/pixabay

Crvena mesa su štetna, ali mi ne znamo da su to sva ostala osim ribljeg i danas je toliko meso zatrovano kancerogenim materijama, od mesa prosto bujaju ćelije raka, zbog silnih otrova to meso danas više ne treba jesti, čak ni živinsko. To je najvažnije, da se izbaci meso. Meso se može zameniti koprivom koja ima takve sastojke da snažno deluje na organizam.

Vodu iz česme ne treba uopšte piti (posebno ko boluje od raka) jer ako pijete vodu iz česme i ako ne jedete meso ipak ne možete ozdraviti jer je u njoj dvostruko ako ne i više hlora nego što je dozvoljeno, piše Alo.

Recept:

Prolom voda leči rak ali samo pod jednim uslovom, da se ništa sveže ne jede niti prženo na ulju, ništa, samo da se kuva u prolom vodi. Ništa nekuvano ni sveže voće i povrće niti išta se ne jede osim povrća kuvanog u prolom vodi.

“BEŽANIJA” SA CRNOGORSKOG PRIMORJA: Nepopularne mere odvlače turiste

Pije se prolom voda i ni jedna druga. Bukvalno ni salata ne sme da se jede ako nije skuvana u prolom vodi. Jeste teško i neukusno jer se samo jede kuvano i pije prolom voda ali to je jedini način.

Marko

Foto: promo

Kada se bolesnik izleči, što traje nekada 40 dana a nekada koji mesec, treba nastaviti s takvom ishranom još 30 dana.

ALARMANTNO UPOZORENJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Albanci će primeniti silu na SEVERU KOSOVA

Bolesni od raka obavezno treba da idi u crkvu, na liturgiju svake nedelje, da se detaljno ispovede i pričešćuju, smirenje će takođe pomoći da naši organi funkcionišu mnogo bolje i pravilno rade. Čak i onda kada lekari dignu ruke od bolesnika za njega nije kasno ako ako se bude pridržavao ovog uputstva.

       

(Dnevne.rs/Izvor: Telegraf.rs)