KAKVA SI ŽENA PREMA HOROSKOPU: Otkrij da li si buntovnica, hedonista, nežna ili prava amazonka (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Kako su nam zvezde naklonjene i na koji način će odrediti naše puteve, ljubavne, porodične, poslovne – tema je koja nas uvek iznova okupira i koja nikad ne prestaje da bude aktuelna. Malo je toga u šta astrologija ne može da pronikne i da da svoje viđenje stvari, a na nama onda ostaje da prosudimo, odnosno da se prepoznamo ili ne u njenim opisima. Ovog puta ono što će nas interesovati jeste kako pripadnice lepšeg pola mogu da se okarakterišu prema horoskopskom znaku – da li su nežne i suptilne, ili su možda amazonke i snažne žene.

Detaljnije o tome kakav ste tip žene prema znaku zodijaka, pročitajte u nastavku.

OVAN

Žene u ovom znaku su snažne i neustrašive, baš poput drevnih ratnica amazonki, koje će mnogi uporediti sa muškarcima po njihovim karakteristikama i snazi. Njiima neće biti strano da se uhvate i muških poslova, pa se žene Ovnovi vrlo često oprobaju i u nekim tiptično muškim zanimanjima, poput inženjerskih poslova. Uporne su u svemu što naume i ne odustaju do kraja. Stil oblačenja im je udoban i ležeran, što nikako ne znači da nije ženstven – njihova ženstvenost isijava iz njihove snažne i karakterne ličnosti.

BIK

Žene Bikovi su prvo veliki hedonisti, koji vole da uživaju u svim blagodetima života – putovanjima, umetnosti, hrani, piću. Naklonjene su tradiciji i kući u smislu porodičnih vrednosti, koje su za njih jedna od glavnih ideja vodilja. Dame u ovom znaku su ženstvene, često sa naglašenim oblinama, istančanog ukusa za modu i za sve što je lepo.

MOŽE DA VAM SPASE ŽIVOT: 10 načina da snizite KRVNI PRITISAK bez leka

BLIZANCI

Veliki ljubitelj mode, svih vrsta umetnosti, a naročito pozorišta, inteligentna, sa naglašenim smislom za humor, mladalačkog duha – žena Blizanac jednostavno osvaja sve oko sebe svojim šarmom. Ono što posebno krasi dame u ovom znaku zodijaka jeste lepa koža, koja često i u poznijim godinama ostaje mladalačkog izgleda.

RAK

Žene u znaku raka su suptilne, posvećene i emotivne supruge, požrtvovane majke sa izraženim majčinskim instinktom, uvek pune ljubavi i razumevanja za svakoga. Ako bi u jednoj reči treba da opišemo dame u ovom znaku, onda bi to bilo – majka sa velik slovom M, koja je stub porodice.

LAV

Da, to je ta kraljica zodijaka, koja to svima mora i da pokaže – da je ona najlepša, sa naviše stila, omiljena boja joj je, naravno, zlanta, po pitanju mode i garderobe se uvek opredeljuje samo za ono što je najskuplje, uvek željna da bude u centru pažnje i tema svih razgovora. Lavica jednostavno ne dopušta da bilo ko drugi osim nje dođe do izražaja.

DEVICA

One su uvek precizne u svemu što rade, pa pomalo i robuju raznim životnim kalupima i modelima ponašanja, u kojima bi se neki drugi znak osećao sputano, ali žene Device su navikle da tako funkcionišu i to im odgovara. One su skroz u znaku klasike kada je moda u pitanju i teško se odlučuju za bilo kakve novitete ili eksperimentisanja.

VAGA

Vage su tipične žene – elegantne i sa manirima, koje uvek teže nekom savršenstvu, i u ljubavi, i u porodici, i na poslu, što se vidi i u njihovom modnom stiu, koji je uvek besprekorno usaglašen sa svim pisanim i nepisanim pravilima lepog odevanja. Kod njih ništa nije prenaglašeno, sve je skladno i umereno, veliki su ljubitelji umetnosti, naročito klasične muzike.

ŠKORPIJA

Retko koji znak je toliko opasan kao ovaj – žene Škorpije su fatalne, i po druge i po sebe, one izgaraju u strasti, dramatične su, i uvek teže da proniknu u samu suštinu stvari. One intrigiraju svojom mističnoću, jako su naglašenog seksipila, pa im je i modni stil takav – uvek seksi i provokativan.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

STRELAC

Dame Strelci imaju svoj cilj i jasnu viziju kako do njega da dođu. Isto pomalo amazonke i neustrašive, ali svesne da je njihovo najjače oružje upravo njihova naglašena ženstvenost – žene u Strelcu osvajaju sve svojom energijom. Strelci su sportski tip, uživaju u putovanjima i avanturama.

JARAC

Žene Jarčevi su prave gospodarice, kojim god poslom da se bave. One u svemu pronalaze uzvišenost i maksimalno se posvećuju svom cilju, ništa drugo ih ne interesuje, i ne dozvoljavaju da im bilo ko remeti njihovu fokusiranost. Sa istim entuzijazmom i strašču su posvećene i karijeri i porodici – damama u ovom znaku ništa nije teško dok god znaju šta žele.

VODOLIJA

One su neuhvatljive u svojoj nestalnosti i konstantnim promenama – kako u interesovanjima, ljubavima, tako i u, recimo, stilu oblačenja – vole da eksperimentišu, ne plaši ih da budu od svih drugačije i potpuno svoje. Žene Vodolije su uvek pomalo ispred svog vremena.

RIBE

Naposletku, jedan tipično ženski znak – romantične, zaljubljive prirode, sklone idealizaciji i izrazito maštovitog duha. U njihovoj viziji sve je uvek u savršenom redu, i tom idealu uvek teže, a ponekad za njim i pate. Žene Ribe su nepopravljivi optimisti, i to je ono što ih najviše krasi.

     

(Dnevne.rs/SrbijaDanas.com/Izvor:Mogujatosama.rs)